Wpisy użytkownika jocia
Łącznie 109 906 wpisów w archiwum, pokazane od nr 280 345. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a.. rozumiem
, ale przez system nie miałam 6/6 ( dawno,dawno temu ) w lotto- dużym lotku; rozpisywałam 10 liczb.. i niestety - nie spotkały się . Mogłam skreslic 10 liczb na jednym zakładzie 
, ale przez system nie miałam 6/6 ( dawno,dawno temu ) w lotto- dużym lotku; rozpisywałam 10 liczb.. i niestety - nie spotkały się . Mogłam skreslic 10 liczb na jednym zakładzie 
czarodziejko.. kochana -czas wrzucić cyferki do kociołka, szklaną kulę wypucować i różdżkę wziąć do łapki 

ryszard
zgadzam się z Tobą ,ale moze jeszcze kiedyś dotrę do Kłodzka 
zgadzam się z Tobą ,ale moze jeszcze kiedyś dotrę do Kłodzka 
Ryszardzie , Panie na Kłodzku ,
, własnie sprawdziłam do Klodzka mam 195 km = 3h11min jazdy autkiem 
, własnie sprawdziłam do Klodzka mam 195 km = 3h11min jazdy autkiem 
w profilu zamieściłam moje stare zapiski dużego lotka i stary kupon z banderlą 

mam jeszcze parę takich starych, czystych kuponów, jak je znajdę to zrobię zdjecie i zamieszczę w profilu
liczyrzepki nie pamiętam.. moja mama grała w Karolinkę .. to na Śląsku była- regionalna gra

Robal >> nie pamietam ile kosztował zakład..
, ale grałam sporo..i zobacz w zeszyciku zapisywalam ile trafialam 3,4 i 5 > po lewej stronie.. może widac
, ale grałam sporo..i zobacz w zeszyciku zapisywalam ile trafialam 3,4 i 5 > po lewej stronie.. może widac13 może pasc ,ale zgadzam sie z lestkiem , w duzego lotka grałam tylko na liczby często występujące i z powodzeniem ( kiedyś)
wędrowco , rozumiem ja własciwie nie pamietam swoich - mimo,że zawsze prosze o możliwośc zapamietnia. Świadome śnienie ?
Wędrowco.. mojej śp. siostrze śniła sie nasza (też śp.mamusia) i powiedziała siostrze : graj na 315 . Siostra grała na kombinacje 315 ale nigdy nic powazniejszego nie wygrała..
ok lestek..ja tez biegam czasem do innej kolektury.. jak mam nosaliczbowego... profilaktycznie

a liczba 33 jest liczbą mocy i nie należy jej sumowac ! mocna dziewczyna = Skarb
nie skorpionem była moja mama..osoba ze wszech miar łagodna,dobra, wyrozumiala.. itd.
sam .. tak,ale jest też 5 , nadałam wtedy na losowania.. te same liczby i dlatego miałam dwa egzemplarze ( jeden wrocil do totalizatora z 5/6

witaj czarodziejko 

bujac to my..ale nie nas !