Wpisy użytkownika jetta
Łącznie 9 417 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 858 485. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale to nie ten Krotoszyn, tylko Krotoszyny, on mieszka w war-maz...
lila- maxiora bys zgarnęła, bo już go tu wieki nie było, a on z krzysztofem by se kuturolnie porozmawiał...
Lila... tak se karwa myslę... jak ostatni raz tu my pisali, to ja mu pisałam żeby sprzet zabierał, bo my jaskinię mieli iść zwiedzać... i czy on karwa tam nie czeka???
Bronson, o muze się nie martw- jolcia lapka miała wziąć i DJ-ować
Lilka, nawet nie mów, to on tam zmaźniety jest, jak już ze dwa tygodnie czeka... A wyposzczony.....
Dobra mili Państwo. Się szarpne i w końcu sie puszczę na wieczór... Dwa losowania odpuscilam i w sumie dobrze.
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku!
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku!
Bolek, co mam być... puszczałam kiedyś 9 zakładów DL- na każde losowanie, ale stwierdziłam, że raczej mi się to nie opłaca, liczb nie pamiętam, stare kupony wyrzuciłam, nie mam co sprawdzać...
podobno jaki sylwester taki cały rok, więc wybrałam moją szaloną wygraną 24 zł... oby tak dalej, a puściłam się za pieniązki z portfela, nie z wygranej i jeszcze zdrapeczkę do pełnej kwoty i 5 zł wpadło
Bolek, no drogie, drogie, temu odpusciłam- mam jeden, który pamiętam, więc padłabym chyba jakby wszedł a ja bez pukonu...
Bolek- podobno- taki sam, jak ten, żeby sól zasypywać cukrem, jak się rozsypie...
ale mam motywację na nowy rok- rzucam palenie na rzecz zdrapek(może od czasu do czasu coś się zwróci, a nie tylko pójdzie z dymem)
Bolek, ostatnio krucho z kasą, więc gram za to co wygram właśnie... Ale 24 zł wygrane zostanie mi do przyszłego roku, jeszcze 4,5 godziny, więc na pewno
Zelka, a krzycha wcięło- pewnie się barykaduje i z wiatrówką zza węgła wygląda w oczekiwaniu na autobusy
Bolek, no toś zaszalał... Ale jak ci się nie zwróci, to nie graj już w tym roku...
Zelka- muszę na dwie, bo z sorelką mamy w golfa grać i się muszę jakoś "czymać"
Żelka i co potem, drink "góra cy", co to emeryt o nim kawał pisał?
Jeszcze 6 minut i jesteśmy u krzycha, biały autobus zajeżdza od lewej, czerwony od prawej, nie wywinie się nam, ptaszyna...
Ciekawe czy ma jakieś sałatki bez majonezu, bo ja na diecie jestem...
dzikus
niech nam pan kierowcy nie zabiera, on najczeźwiejszy z nas wszystkich, tylko 2,86! w wydychanym...
niech nam pan kierowcy nie zabiera, on najczeźwiejszy z nas wszystkich, tylko 2,86! w wydychanym...
Żelka- jakby był przystojny pan policjant, to ja poproszę lubię panów w mundurach
Torsan, to zacznij sie uczyć już dziś, co bysmy polewu znów nie mieli..
Piotrek, nie przyznawaj sie publicznie, bo jeszcze na mp będziesz miał korki z wyrażeń algebraicznych...
Sorelka. Kiedyś to byly matury, teraz to taki pic na wodę dla mnie. Jak my zobaczyli pytania na biologii to nam szczęki opadli, ja do dzis zębów nie znalazłam. Ale zadaliśmy...
W jedynce jest tłok i w dwójce jest tłok, kibice na Unie jadą.
Posłuchaj no ty, zaśpiewam ja ci o Unii mej ukochanej:
Hej hej KeeS!!!
Do boju Unia Oświęcim!
Dwie bramki Kotula, dwie bramki Kotoński
i Unia jest mistrzem Polski!
to były czasy...
Posłuchaj no ty, zaśpiewam ja ci o Unii mej ukochanej:
Hej hej KeeS!!!
Do boju Unia Oświęcim!
Dwie bramki Kotula, dwie bramki Kotoński
i Unia jest mistrzem Polski!
to były czasy...
torsan, ja pamiętam jak kiedyś w finale KTH wdupiliśmy 8:0...
w finale...
w finale...
Piotrek, kij mu w pupę i kamieni kupę, co by mu za wygodnie nie było...
barbapapa i ta ekipa- Parzyszek, Garbocz, Puzio, Gonera , Klisiak, Piątek, ś.p. Malicki...
Żelka, karwa ja marznę przed domem, bo czekam aż sorelka z tymi kijami do golfa wylezie w końcu...
sorelka, jak z krzychem??? chcesz żebym mu golfa tymi kijami z głowy wybiła?
ja tam idę sorelka sprawdzić, czy te jego dołki nie mają przypadkiem po pól metra średnicy...
sorelka, jakoś w tygodniu dostał zawał, a w niedzielę chciał się z widzami żegnać. nie zdążył...
karwa, miałam iść po maxa do jaskini i se zapomniałam, a.... w przyszłym roku pójdę, teraz juz ciemno...
A jak jest po wpływem to może wylosowac dwa razy więcej kulek. Się nie obrazimy...
Z ostatnią zerwaną kartką z kalendarza zapomnijcie o złych dniach. Przekreślcie niewarte w pamięci chwile.
Wejdźcie w Nowy Rok tak, jak wchodzi się na najwspanialszy bal świata...
Wszystkiego co najlepsze!
Miło było do Was dołączyć
Wejdźcie w Nowy Rok tak, jak wchodzi się na najwspanialszy bal świata...
Wszystkiego co najlepsze!
Miło było do Was dołączyć
Wasyl, ja prdl. Wsadz se siusiaka do maslanki. Na otarcia pomoże, ból ukoi, a i zatankujesz jak rezerwa Ci sie swieci...
Fiolka, Piotruś, Lila, torsan, DW, sorelka, Wasyl i kogo tam jeszcze widzę, a pominelam...
Idę coś wchlonąć bom dziś nic nie jadła, i sie kuna puścić nie dam rady na 14.
A ten cały daro, to jakiś przedstawiciel handlowy bukmachera, czy co?
Już jedno starcie miałam z emerytem...
A ten cały daro, to jakiś przedstawiciel handlowy bukmachera, czy co?
Już jedno starcie miałam z emerytem...