Wpisy użytkownika japtan
Łącznie 858 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 242 194. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
ntdczw to jakie wpadan dzisiaj w MM lub w ciągu 3 najbliżych dni
mam nadzieję ze szczęśliwe przydało by się parę groszy wygrać. tylko praca i praca trochę rozrywki by się przydało. Dzięki pylcek
ja w Dużego i ML. wczoraj po raz pierwszy puściłem kaskadę w pierwszej grupie 7 d drugiej 6
chyba tak puściłem bo pani nie miała wydać. fajnei bybyło coś wygrać.
wczoraj puściłem na wieczór 8 m ML i nie miałem nic ale zgodziły by się7/8 z losowaniem o godzinie 14
no idę puścić może dziś. Jak byście pomogli jeszcze jakie padną był bym spokojniejszy
lila pewniejsze to że pocałował bym cię w realu szybciej niż wygrana ale wierze w jedno i drugie
hej multi może podasz jakieś nr na wieczór lub podarujesz jakiegoś bonusa
Witam tych co nie śpią i znów w MM nic znów padły nr a puściłem tyle zakładów i znów 0 chyba już nie będe grał
i nic. dobrze jakby się wreszczie do mnieuśmiechneło szczęście. Szkoda grać. NIC!!!
kazdy się tu wymądrza i pisze swoje nr żeby się trafił chodź jeden co ma dobre pzreczucie i podał. Obserwuje to forum i nic.
jak masz to powiedz jak grać, bo ja już przeleciałe możliwe systemy. żeby któs podał sensowny z parkami. ZNA KTOŚ Z PARKAMI
uczepiliście sie wszyscy kto tu sie wypowiada na temat liczb tej 7 a ona ma daleko i nie pada od kilku ładnych losowań
to może wytypujemy numerki w D. lotto i się podzielimy. Juz kilka stówek wydałem w osatni m czasie a wygranej 0
grałem juz aż za dużo i nic zawsze mam 2 cyfry barkuje mi 4 zwykle
unhappy wymysliłes te numery czy wygenerowałes w jakimś programie. bo nie wie mczy mam pojs puscic
w losowe to ja gram i nic. patrze na mapy i nic nie mogę wymyśleć
i znów nic. Jak tu grac dalej jak tu żadnej motywacji nie ma. Typujecie te cyfry wszyscy ale kiepsko wszystkim to wychodzi
ja nie czekam na gotowe tylko obserwuje wasze tutaj poczynania i kiepsko. Sam typuje swoje. Ogólnie jedziemy na tym samym wózku
« PoprzednieKolejne 100 »