Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 613 102. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tak tak , na początku a później to już przechlapane i za wszystko płać jak za zboże ?
do zestawu cyferek proszę dopisać jeszcze swój wiek a i jeszcze wagę ci co mają 3 cyfrowe wyniki proszę dodawać po przecinku
zrobiłem sobie 4 zestawiki
czy coś wpadnie to zobaczymy
na 19 do kościółka pomodlić się i po idę wysłać
czy coś wpadnie to zobaczymy
na 19 do kościółka pomodlić się i po idę wysłać
majoreczka , ja z fotą żartowałem , każdy ma prawo wyboru czy da fotkę czy nie
jestem wykończony pracą
ale mam humorek bo o 14 trafiłem 7/10 i inną drobnicę razem 170 zeta
ale mam humorek bo o 14 trafiłem 7/10 i inną drobnicę razem 170 zeta
i to dzięki naszemu koledze który dał mi numerki i je rozpisałem na 4 zakłady i cały czas je puszczam
lili - ja z zasady to mam szczęście ale w czymś innym , chyba że już mnie tam opuściło
chyba majwoj mi przesłał , tobie też chyba wysyłał lub majoreczce . nie trafiłem na początku ale konsekwentnie je puszczałem
no tego czy opuściło czy nie to nie mogę być pewien bo nas dzieli odległość ona jest z mieściny ojca dyrektora
tak z T#orunia , na necie się poznaliśmy w innych celach oczywiście i tak gadu gadu i zaiskrzyło
majoreczka wiesz że ja z tych liczb co dostaliśmy rozpisałem 4 razy po 10 i dziś w południe miałem drugą już 7 i trochę drobnicy
niczym po prostu zrobiłem wyliczankę co 3 liczbę co 5 , co 7 i co 9
robal , dostaliśmy 32 liczby z tym że był błąd bo jedna się powtarzała
majoreczka , powaga . dziś 0 14 z tych liczb było 12 więc jak bym mjał większego farta to nawet 10 mogła by być
ja mam też i swoje ale tak jakoś je puszczałem i raz 7 i dziś 7 mam wydruki
robal , wiem że jest tego od pyty i jak dostałem to po mimo że było wylosowane z tych liczb 12 czy 11 miałem 6 i dwie 4
majoreczka , przecież ty też dostałaś te liczby , to nie tajemnica ale wieczorem nic na nie nie trafiłem , zaraz sprawdzę ile było z tych 31 trafionych
moje ja też je gram ale bez sukcesów , jeden zestaw 10 typuje na stronce , przeważnie go powtarzam ale to nie gra
kiedyś jak kupony były po 1,25 to też rozpisywałem większą grupe liczb na 9 zakładów i grałem ciągle te same
ale ja gram bo chcę bonusik , to raz a dwa że zawsze choć część się zwraca dziś rano dołożyłem 9 zeta a puściłem za 25
widzę że dyskusja o kompach , myślę o zmianie bebechów w moim , płyta , klocek . co radzicie ?
Basia wszystkiego naj naj i samych wygranych w totka i dużo prezentów
Wracając do typowań i biorąc pod uwagę że wszystkie liczby mogą być wylosowane to przeprowadziłem eksperyment , wybrałem kombinacje z cyferek na banknotach którymi płaciłem . skreśliłem 2 zakłady po 10 liczb z +
ja dostałem liczby w niedzielę po 14 zrobiłem 4 zestawy i 7 weszła mi dopiero 23 i 25 . cały czas grałem nimi bo wiedziałem że w końcu wejdą
spoko , nie kłócić się
majoreczka ja to uważam za przypadek czy wejdą czy nie .
jajk już pisałem dziś wcześniej to wysłałem 2 dziesiątki z plusem z liczb banknotów ktorymi płaciłem
majoreczka ja to uważam za przypadek czy wejdą czy nie .
jajk już pisałem dziś wcześniej to wysłałem 2 dziesiątki z plusem z liczb banknotów ktorymi płaciłem
ja tylko na chwilkę i spadam , bawcie się dobrze , może za 2 godzinki będę . idę się puścić , teraz za 35 zeta a wieczorkiem za 50
majwoj , gram jak mam kasę do przegrania , jak ta mi się skończy to będę grał ostrożniej po 2 zakłady
ale ja jadę do centrum handlowego bo muszę mamie coś kupić a przy okazji sie puszczę
nie opłaca się . wolę jakąś 10 z plusem , większa możliwość zwrotu
na pierwszy rzut oka trochę dziwne kod kreskowy inny i cena jakaś mała
jednego kuponu nie chciał mi przyjąć bo miałem anuluj zaznaczony i wywalało mu błędny zakład