Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 003 077. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Robal , zgadzam się a bonus robi grę ale tylko okresowo jak jest , co do trafienia to jest ciężko , można sprawdzić swoje liczby czy kiedyś coś na nie wpadło , myślę że powinni wprowadzić eurolotto ale to by się wiązało z odpływem kasiory
torsan masz chopie szczęście , jak by pokazała co innego to dopiero byś miał oczy
kathy , w mieszkaniu jesteś względnie bezpieczna , jak będą trąby to rób zdjęcia , jak nie to też rób piorunom
niektórzy mówią że jak się błyska to ktoś im robi zdjęcia , tym się nie przejmuj i ty rób .
idę na balkon obserwować czy burza nie nadciąga i puścić chmurkę
Petycję do Administracji Baracka Obamy, w sprawie Smoleńska można podpisać na stronie internetowej www.wh.gov/zMU Podpisało ją póki co 18.677 osob. Jeżeli do 5 lipca uda się zebrać 25 tys. głosów, rząd USA będzie musiał zająć stanowisko w sprawie raportu MAK i postulatu stworzenia międzynarodowej komisji badającej Smoleńsk.
Trzeba się zarejestrować na stronie Białego Domu, klikając przycisk CREATE AN ACCOUNT i wpisać dane, potwierdzić rejestrację klikając w przysłany na Twoją skrzynkę email link, zalogować się klikając przycisk SIGN IN i wpisując swój email adress, i przyznany password oraz kliknąć w przycisk podpisz decyzję tzn. SIGN THIS PETITION
Trzeba się zarejestrować na stronie Białego Domu, klikając przycisk CREATE AN ACCOUNT i wpisać dane, potwierdzić rejestrację klikając w przysłany na Twoją skrzynkę email link, zalogować się klikając przycisk SIGN IN i wpisując swój email adress, i przyznany password oraz kliknąć w przycisk podpisz decyzję tzn. SIGN THIS PETITION
Rysiek , dziś obiad jest w płynach , na 1 zupa chmielowa a na 2 Krupnik z chłodzony
jest wyjście by tych śmieci nie dostawać , puszczać pojedyncze zakłady
Lila może łyżeczkę za głęboko wkładasz ?
albo za łapczywie jesz ?
albo za łapczywie jesz ?
fajnie , chyba wezmę wiadro i wyjdę ludziom robić fajnie a może przez balkon z 10 piętra ?

matko a ja o żeberkach mogę pomarzyć , dziś piątek i nie jem mięsa a grila w bloku też nie robię . pierogi z jagodami muszą wystarczyć
kiedyś w pracy była taka dyskusja między moimi kolegami , jeden z nich mimo że miał 36 lat to był jeszcze kawalerem a drugi już dawno żonaty w pracy robił skoki na boki . Podśmiewywał się z tego kawalera pytając się go ile w życiu miał dziewczyn ? ten zgodnie z prawdą że 5 a ten że , to ja więcej . Chcą się zrewanżować zapytał się tego drugiego ile miał cnotliwych , ten że tylko 3
Lila to było kiedyś , w poprzedniej pracy , ten kawaler się ochajtał z fajną dziewczyną , w swoim wieku i rok po roku urodziło mu się dwoje dzieci , dalej nie wiem bo zmieniłem pracę .
mają szczęście , jak bonus zniknie to przestane grać na 10 i za taką kasę 

siemka wszystkim
jocia a zmieniałaś jakieś ustawienia ?
masz ikonke na pasku internetu i najedz kursorem na nią , co ci pokaże ?
jocia a zmieniałaś jakieś ustawienia ?
masz ikonke na pasku internetu i najedz kursorem na nią , co ci pokaże ?
mój kole twierdził że go babcia wózkiem woziła po polu minowym i dla tego się jąkał
Lila to ty nie wiesz że z biedronki można mieć wszystko , dżem z biedronki , kole z biedronki , nawet telefon z biedronki , ile te biedronki muszą przeżyć
siemka emerytka , w domu nie wyróbka , ściany nagrzane kumulują ciepło , od 2 dni nie padało .
spoko spoko , prawda jest że media ogólnodostępne kłamią i ogłupiają ludzi , nie liczni tylko chcą szukać prawdy , dziennikarze nie zajmują się tematami niewygodnymi bo nie chcą stracić pracy i koło się zamyka . Potrzebna jest telewizja niezależna i chyba najlepiej by te warunki spełniała TRWAM , wydaje się że nikt po za ojcem dyrektorem za nią nie stoi , choć nie można zakładać że nie znajdzie się chętny ją sponsorować .
sławek co do nierobów to przesadziłeś , robić za minimum socjalne jest poniżanie człowieka , dziwie się że ludzie godzą się na takie warunki .
naprawdę jest to chory kraj gdzie urzędnik podejmuje decyzje i nie ponosi odpowiedzialności