Wpisy użytkownika heenry
Łącznie 155 wpisów w archiwum, pokazane od nr 41 104. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
spróbuje jutro, albo pojutrze jeszcze raz jej powiedzieć o tym, ale przypuszczam, że weźmie mnie za debila i nie będzie chciała ze mną rozmawiać..
maks158, no może być, nie wiadomo, dziś typy na sucho, nic nie posyłałem:P
Trebor okey, koniec tego tematu, bo ja już nie mam siły o nim już pisać, jeszcze raz spróbuje się jej spytać :)
no ciekawy rozpis tomcio, ale właśnie pytanie, kiedy coś trafie i ile :) bo przez te 12 dni, mogę trafiać 2/5 :)
dziś na 9 liczb trafiłem 3:)
dziś na 9 liczb trafiłem 3:)
wanilia typujesz 30 liczb i wpada 15 :) no na moje to trochę dużo typujesz :)dla twojej ciekawości :) 6/12 liczb daje 924 możliwości szóstek :) a z 30 liczb ? :) sama sobie odpowiedz na to pytanie :) zacznij typować 10 liczb, i jak z tego będzie ci połowa wpadać, to wtedy mozna jakis system opracować :) tomcio.. ci pomoże :)
he, borek.. oczy bolą :) nie używaj więcej capsLocka :) W sumie masz rację, ale powiedz jak niby utworzyć kombi na efortuna, bo ja nie umiem :)
borek, wybralem sobie 6 liczb, np, 1,2,3,4,5,6.. i chce zagrac 4/6 :) na efortunie, i z prawej stronie mam te 6 liczb po kolei i obok mam do wyboru : A,B,C ?? i niby jak mam wybrać z ilu grać ? bo tylko wychodzi mi kupon AKO, ale kombi mi nie wychodzi..
na milienium, nie widzę multilotka, jedynie DL i EL.. no chyba, że ja już jestem ślepy ;]
no na e-fotuna, tez nie widzę możliwosći by utworzyć kombi z ML ;] tylko AKO
myślący nie ;] jeżeli skreślasz 10 liczb, i zaznaczasz ze z plusem, i wylosują np. plus (bedzie to liczba w tej 10) to wtedy masz wygraną z plusem..a tak nie :)
szumek , a co nie wolno tu wpisywać swoich typów ? mi to nie przeszkadza :) tak jakbym normalnie czytał tekst:)
jakbym wiedział jedną liczbę która wejdzie do 10 losowań, sam bym grał :D, tego nikt nie wie...
chłopaki tylko nie wyzywajcie się znów :P to tu jest nie potrzebne :)
dla wszystkich co wypowiadali się na temat nadania kuponu w ML za 0,05gr :P dzis udało mi sie takie coś wysłać :)
Ale podszedłem do tej pani, co mi ostatnio powiedziała, że nie idzie, ze min 1zł, i jej się pytam, czy można wysłać bo w internecie można, a ona na to: Nie wiem, nie chce mi się myśleć, niech pan tamtego pana się spyta. (szok)
Podszedłem do tego pana w okienku, to no i on w końcu zrozumiał, i powiedział że można :) ufff co za ulga, że ktoś coś wiecej potrafi w tym profesionalu.. :)
Ale podszedłem do tej pani, co mi ostatnio powiedziała, że nie idzie, ze min 1zł, i jej się pytam, czy można wysłać bo w internecie można, a ona na to: Nie wiem, nie chce mi się myśleć, niech pan tamtego pana się spyta. (szok)
Podszedłem do tego pana w okienku, to no i on w końcu zrozumiał, i powiedział że można :) ufff co za ulga, że ktoś coś wiecej potrafi w tym profesionalu.. :)
pewnie,że nie ma pewniaków :) ale ludzie jak piszą że to i to na 100% zapominają dodać, że to ich zdaniem :P a do nowego użytkownika, grubas67 nic nie mam, ale jeżeli ma sprawdzony system na 10 000 miesięcznie, to niech gra, po co tu się pyta o liczby ? :P:P:P
mówisz o czeskim ? 3/21 , ja próbowałem swoich sił na sucho :) najlepszym rozwiązaniem by było 3/11 (nieparzyste) i 3/10(parzyste) ale sprawdzałem wyniki losowań, i rzadko bylo, że były 3 liczby parzyste, lub 3 liczby nie parzyste:) ale gra dobra :) bo dobry kurs jest 777zł :P no ale trafić i tu pojawia się problem :P
Więc tak, dzis przed pracą nie zdążyłem isc na profesionala, a że pracuje 11h, to wysłałem kumpla z pracy, żeby mi wysłał 4/7.. za 30 min przychodzi i mowi, ze ta Pani powiedziała, że ja jestem głupi, bo można wysłac tylko max 6 liczb (1/6,2/6,3/6,4/6,5/6) więc wybuchłem śmiechem :D, bo na profesionalu wisi tabelka od 1 do 12 kombinacji :)
Więc tomcio1972.. proszę jak to w końcu jest ? :D, bo ja już nie mam siły na te panie w profesionalu ???
Więc tomcio1972.. proszę jak to w końcu jest ? :D, bo ja już nie mam siły na te panie w profesionalu ???
tomcio1972 no i to niezły problem :D, bo przecież tabelka wisi na systemy do 12 liczb:) więc jak ja mam jej wytłumaczyć ?
Mógłby ktoś wysłać kupon na 3/7 lub 4/7 i mi zeskanować, żebym tej BABIE pokazać ? , bo mnie krew już zalewa:)
Mógłby ktoś wysłać kupon na 3/7 lub 4/7 i mi zeskanować, żebym tej BABIE pokazać ? , bo mnie krew już zalewa:)
No i co teraz każdy będzie się chwalił ile to wygrał ? :) jak dla mnie każdy niech wygrywa po 10tys :)
normalnie śmiechu warte :D ,jeżeli tak dobrze typujesz i trafiasz, to po co robisz stronkę i oferujesz pomoc przy typowaniu i jeszcze każesz sobie płacić :D:D:D
Po Polsku.. nabijanie ludzi w butelkę :D
Po Polsku.. nabijanie ludzi w butelkę :D
jeżeli są gwarantowane, to po co oferujesz taką działalność? sam sobie wysyłaj i wygrywaj :) a zarejestrowałeś taką działalność ? :P:P
TOTO.. ale dzisiejsze losowanko w ML daje dużo do życzenia, najwyższa liczba 49 ? czy to na pewno LOS ?, czy może dużo było kuponów z wysokimi liczbami.. ??
gigo2 podałeś 10 liczb które najdłużej oczekują :) ale ostatnio padło 7z10 najdluzej oczekujacych liczb :P wiec dzis raczej duzo nie wejdzie z tego co podales :P
hehe, a co Allan się zraziłeś ? :P no ja na razie też dałem sobie spokój:P
52,53,54,55,56,58.. że niby oni nie ustawiają losowania ? :D normalnie pomału losowanie lotto zaczyna przypominać program "Śmiechu Warte".
gomez.. tak można inaczej grac :) tylko właśnie jest problem, że niektóre panie nie potrafią takich kuponów wklepać :P
możesz sobie zagrać np. 3/6, 5/12.. itp... max z 12 liczb :)
możesz sobie zagrać np. 3/6, 5/12.. itp... max z 12 liczb :)
gomez ja tez walczyłem u siebie na profesionalu z dwiema paniami z za komputerów :D.. ale w końcu się udało, i się nauczyły wklepywać te kupony :)
tak, ja! :P i pewnie wielu innych :P ale więcej przegrałem, niż wygrałem :P
nie martw się na zapas :P jak wygrasz większą kwotę wtedy będziesz się martwił, jak ci ją wypłacą :P ale najpierw wygraj :P
szatan, ale nie masz pewności, że co dziennie będziesz, z 30 liczb zawsze 10 trafiał :)
Ja próbuje się leczyć z ML :) już 8 dni nic nie wysłałem :)
Pozdrawiam.
Ja próbuje się leczyć z ML :) już 8 dni nic nie wysłałem :)
Pozdrawiam.
ja kiedyś próbowałem grać na powtórki :) i dążyłem do opracowania dobrego systemu, i jakbym wysłał wczoraj i dzisiaj wszystkie możliwe kombinacje:) to bym był bardzo a bardzo dużo w plecy :) wczoraj jedna powtórka "47" a dzisiaj dwie "49,53".. więc nie ma opłacalnego systemu :)
jedynie progresja na jedną liczbę, ale to wymaga dużo wkładu finansowego :)
jedynie progresja na jedną liczbę, ale to wymaga dużo wkładu finansowego :)
Witam, mam pytanko czy mecze też można obstawiać 3/7 ? 5/6 ? tak jak ML ? ;]
z tymi 70tkami, to ostatnio przesadzaja :D jakoś wierzyć mi się nie chce,że od kilku dni los się powtarza :D
dsg.. ja też oglądałem ten mecz, i bardzo mi sie podobał, lubię angielską piłkę, chciałem żeby MU wygrał, ale Barca lepiej grała :) ludzie wolą oglądać takie mecze, niż nasza polską piłkę ..
« Poprzednie 100Kolejne »