Wpisy użytkownika gwidon
Łącznie 5 407 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 416 458. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wujek leżajsk dobry, ale teraz życie zmusiło mnie do tanich argusów z lidrza
niedziela nie niedziela Was zum Teufel suchst du den ganzen Tag nach dem Schaft?
sebastian na radecku sie pytali ziomki o ciebie wujek wiesz o co kaman

a to mój pojazd. choć nie ten ze zdjęcia. mój jest biały i wywaliłem dynamo i zamontowałem ledy
to ty jesteś żyd i wyzyskiwacz. chciałeś, żeby pracownicy za miske ryżu pracowali zamiast godnie zarobić
ok sebuś, kłutnie na bok, nie chce dychy, ja przyjde do ciebie za 9500. no dodasz jeszcze laptop i samochód służbowy
no tak tak jesteś najlepszy, ja nigdy w życiu jeszcze nic nie adaptowałem
biedronka fajna chata. poległ bym tam koło ciebie, też lubie oglądać tvn24
wojny w jugosławi nikt się tak nie bał jak tej w ukrainie. a też była prawie za płotem
ukraina teraz durna, że atomówki pooddawali, a mieli więcej niz rosja bo bo rozpadzie zsrr wszystkie z bloku trafiły do nich. teraz putin by im nie skoczył
Angierski, jak ty kombinujesz z tym rowerem to sie w głowie nie mieści Ja tak nowy komputer kupowałem 5 lat. A może to a może tamto a może sramto. Aż sie w pracy ze mnie śmieli. W końcu po 15 latach mi się spalił , to musiałem kupić od razu. Nie było analiz
wiem, spoko, też tak mam 3 razy internet przeczytam zanim coś kupię
w sumie ja tak teleskop kupuje już też z 3 lata ale to dobrze, bo wszystko tanieje. taki teleskop z gps teraz juz za niecałe 4 tys. się kupi, nie to pare lat temu ale kurrrrr.... kiedyś kupie , jak komputer po kilku latach
chciałbym se jeszcze gwiazdy pooglądać przez swoje zanim putin atomówki puści
Angierski ja ostatnio konwerter unicable kupiłem do dekodera 4k za 120 zł. potestowałem dzień, stwierdziłem, że lipa i odesłałem za darmo bo mam smarta na allegro. kupiłem porządny inverto za 200 zł i już 2 miechy jestem zadowolony
w sumie też jestem za pomacaniem w sklepie, ale wszystkiego nie wymacasz teraz kupujesz na allegro masz smarta zwracasz za darmo jak ci nie popasi i dzida następny produkt
biedroneczka ma fajne mieszkanie, a i skarpetki spoko i xiążki i pukon za 2,5 pln w multi
no właśnie chciałem sanatorium miłości obejrzeć jak co niedziele, a tu jakiś stary dziad pier***i
dawać sanatorium na tvp1 a nie ku**** jakieś ***** *** ***** ******* ****
gonzgaga izi man sanatorium ruszyło, pisiory skończyli ściemniać
spiepszone po całości. to i jest nieproporcjonalne do reszty liter
nie mam pola ani nie jestem rolnik, ale gumofilce na wsi to podstawa

dobra dzida biceps triceps hantlami i sztangą. trzeba trenować przed spotkaniem na żywo z sebastanem chłop płoty maluje to i sztachetą włada
oglądam 13 posterunek na kino polska. z 5 minut temu były gołe cycki, a nie ma jeszcze 22
forsami ciesz sie banknotami bo niedługo będziemy rublami płacić
raz nissanem jechałem za takim dżony direm to skubany 80 miał na obwodnicy
a ja na śniadanie golonka w piwie, krewetki w beszamelu i flaszka szato
gosia ja tam w mini z 12.04 nie moge sie dopatrzyc czy coś wygrałem
waldus brawo. dobra, w lotka nigdy i tak nic sie nie wygra zobaczcie czcionke pierwszego zakładu i reszty. nie mogłem odpowiedniej czcionki dobrać to by sie wtedy nikt nie gapnął.