Wpisy użytkownika greg
Łącznie 21 415 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 420 809. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie znosze jak ktoś podaje sie za kogos innego i beczy na los jak mu źle itp. ...
amour tak takie debilistyczne daja sobie nazwy ciekawe kiedy pojawi sie kaczadupa
przemek m18 klonik przemek200 itp. ... jest to istota samotna i gada sama z soba robi sobie znajomych z samego z siebie biedaczek
skalar po co 2-3 nicki zona dzieci moga miec swoje lecz normalne a nie idiotyzmy
krzysio dajmy mu spkuj jak sie nazwie kaczadupa bedziemy z nim gadac
ja mam jeden nick od x czasu i z cala rodzinka typujemy itp i starcza
mirek to dobre albo koszyki odstawiac poza tym mam pomysl stary dobry " rączka i PAN DA"
ja dyspese na piwo dostane 12.03 w imieniny odstawie prochy na dobe
Pozdrawiam wszystkich normalnych na chacie zmykam z moja mala typerka Ania zagrac
Siemka wszystkim jakie te nr wylosowali pies i te male pieski 50zeta w pi........du
franek 2 4 6 8 12 14 16 3 7 9 13 15 17 19 = 5,11,15,21,27,31,35 pewne
islandorka oj tak syn 23 , c 17 , Ania 6 samo z siebie ze to skarb
Cytat na dzisiaj :
"To, co działa najlepiej, co najsilniej, popycha ludzi do wysiłku, to najzwyklejsze i najprostsze dążenie do pieniędzy." (Michel Houellebecq)
"To, co działa najlepiej, co najsilniej, popycha ludzi do wysiłku, to najzwyklejsze i najprostsze dążenie do pieniędzy." (Michel Houellebecq)
DLA WSZYSTKICH PAŃ MOC ZDROWIA WYSOKICH WYGRANYCH I SPEŁNIENIA WSZELKICH MAŻEŃ
ok w uk jak wiesz w euro milions nie majac rezydenta lub obywatelstwa glownej wygranej bys nie odebrala
wn ten nasz po.....ny system i ustawy zabraniaja grac przez neta szkoda