Wpisy użytkownika gorwil
Łącznie 1 144 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 220 133. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
i sąd przyznał mu rację i TS wypłacił mu 1 700 000 zł, i przedstawili jego sylwetkę
no i jeszcze mówili o jakimś Heńku co wygrał 13 baniek i gdzieś zniknął...zwiał z wiochy znaczy się
Ooooo... http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/cieple-zimne
Dzień dobry wieczór ja raz w życiu trafiłem w lotto 14x 4/6 i kilka 3/6(nie pamiętam dokładnie ale więcej niż pięć) w jednym losowaniu co dało w sumie 2900 złociszy
nom raczej ale aż dziw mnie bierze że nie trafiłem wtedy co najmniej 5/6
tylko multi i lotto, ewnetualnie czasami coś innego na chybika po jednym losie
to a propo multi multi http://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg
co tu się kurda dzieje w morde jeża nietoperza dawno mnie tu nie było
Skoro wodniki mają niezłą fazę to może zgarnę te 2 bańki w multi
to tam nic w lotto wygrzebałem 13x 4/6 + 6x 3/6 w jednym losowaniu kiedy było jeszcze po dwa złote, to dało mi około 2800 zł, a zdrapka był z Poznania
nie mam pojęcia, raczej nie rozpatruje tego w kategoriach szczęścia tylko przypadku
skan kuponu lotka? Mam tylko jeden z dwóch tych super kuponów bo drugi szybko udało mi się spieniężyć w kolekturze a nie maiłem skanera mogę wrzucić
wtedy miałem największą szansę trafić 5/6 bo padły 4 liczby które dawno nie padły a które obstawiałem
od czasu do czasu grywam jak są kumulacje minimum 8 baniek, jak wygrywać to miliony a nie jakieś drobniaki
bo tam masz 6 z 49 plus jedną super liczbę z jakiegoś innego zbioru czyli defakto losują 7 liczb z 49+pula super liczby czyli tam jest więcej niż 49 liczb..tak sądzę mocium panie
Polska to dziki kraj, nawet prawdopodobieństwo trafienia 6 z 49 w lotto jest inne niż gdzie indziej
dionicos mogli się po prostu pomylić i zamiast wyliczyć 6 z 49 policzyli inaczej
Niech zgadnę "Hungry of love" albo "I Wanna Hear Your Heartbeat"
To też jest dobre panie Qń Andy Taylor - When The Rain Comes Down best
łoczywiście że tak bo tej dzisiejszej to nawet bym muzyką nie nazwał, te liczby lecą sobie w kulki
dzień dobry wieczór, elo elo trzy dwa zero, pozdro 600 i w ogóle
siema siema O tej porze każdy Wypić może jak by nie było jest bardzo miło. Walimy to co mamy...http://www.youtube.com/watch?v=1KvIHAeW1tg
Człowiek spędza godziny nad mapami wybierając liczby a tu jakiś kolo przychodzi do punktu lotto kupuje zakład chybił trafił za 2,50 i zgarnia bonusa
Trudno wierzyć TS-owi, chociaż już jeden z multipaskowiczów trafił 9/10 i to z plusem
Ooooo ktoś wspomina o Kołobrzegu widzę...
lubię to miasto bo tam się urodziłem,
lubię to miasto tam młodość spędziłem,
lubię to miasto bo tam szalejemy
lubię to miasto bo tam umżemy
Ooooo ktoś wspomina o Kołobrzegu widzę...
lubię to miasto bo tam się urodziłem,
lubię to miasto tam młodość spędziłem,
lubię to miasto bo tam szalejemy
lubię to miasto bo tam umżemy
jak padnie zestaw 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 to śmiem twierdzić że TS pójdzie z torbami
O ja pier ja pier ja pier.ole lejcie mi wódki w szklance utopie smutki. Nic tak nie boli jak przegrana...przegrana z TS-em.
Na boł gardła najlepszy jest kogel mogel zalany gorącym piwem albo grzaniec z pomarańczą
hehe się pochwalę tak po chamsku 500 + 10 + 10 zlociszy wydrapałem w maxi cash akupiłem 3 zdrapki
Noo to teraz możecie podziwiać moje największe wygrane w moim profilu
aha no to tam u góry masz liczby wygrywające a na dole są twoje liczby jeżeli któraś liczba wygrywająca pojawia się w twoich liczbach to wygrywasz przypisaną do niej kwotę, w moim przypadku jest to liczba 15 i przypisana jest tam kwota 500 zł jeśli chodzi o maxi cash a w ekstra pensji wszystkie moje są wygrywające co daje 1000 zł bo wygrane sumują się
To mówicie że jutro ten pajac losuje...nie mogę z niego zawsze sobie poprawiam humor na tym filmie