Wpisy użytkownika goldeverest
Łącznie 281 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 993 607. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
U mnie też wczoraj marnie 3/10
Dobra, czas przygotować wieczorne cyferki.
I co nikt nic nie trafił?
17 mln cholera kupiłbym za tą kasę kolejkę na Kasprowy
Dziś rozbijamy kumulację
Dziś trochę zaszalałem po ostatniej wypłacie od buka przeznaczyłem jej część na lotto. Na Multi Multi poszło 31 zakładów a na lotto z plusem 20 i 15 na mini lotto. Może z parę groszy wpadnie.
Ja już wczoraj kreśliłem kupony i z rana wysyłałem żeby uniknąć potem kolejek
W Norwegii na sprzedaż jest schron przeciwatomowy z portem dla łodzi podwodnych a wszystko to za jedyne 10 mln zł w przeliczeniu na naszą walutę! Jak wygram to kupuje odrazu
Wydaje mi się że przeciągną tą kumulacje do świąt wielkanocnych i będzie do wygrania z 300 mln.
Kiedyś lotto będzie musiało dorównać amerykańskim loterią czy też europejskim. TS chyba myśli że to średniowiecze i że 25mln to taka super wygrana osobiście wzbudza to we mnie pilotowanie patrząc na światowe loterię. Ale zagrać i tak zagram
Ustawić można tylko po co ? Mają dobry regulamin, wygrane za trafienie liczb mizerne. Zbankrutować nie mogą bo i tak zabierają % z wpłaconych pieniędzy i już ich nie obchodzi to czy ktoś wygra.
Kumulacje są po to żeby zwiększyć dochody. Im więcej ludzi zagra tym więcej kasy dla TS.
Hahaha dobre
Ładny bonus w multi czas go wygrać
Może dziś wygram
Oby nikt nie trafił 10/10 musi się nazbierać ładny bonusik.
Wczoraj 3/6 w lotto plus
Dziś ładny bonusik w Multi
A wieczorem sobie zaszaleje. Za pieniądze od buka zagram w Multi systemem za 30 liczb za 750zł Bonus jest mój
300 zakładów wysyłam na wieczorne losowanie
Nie oszalałem. Raz na jakiś czas trzeba zaszaleć.
Ja to jeszcze nic. W poniedziałek w kolejce do kolektury stał gościu który wysłał 2 zakłady systemem na 12 liczb w lotto zapłacił ponad 5400zł. Jak wiemy 6 nie trafił bo kumulacja jest na czwartek.
Grają tak ludzie. Już kilka razy widziałem na czacie jak ktoś się chwalił że grał za 250-350zł. A zresztą ludzie . . . 750zł to jeden dzień pracy w Luksemurgu no może dwa dni . . . Więc bez przesady.
To może czas zastanowić się nad emigracją. Polecam Luksemburg i Norwegię. Pracy od cholery i za przyzwoitą płacę.
Kupony posłane
Bongolas->Skąd takie przypuszczenia ?
Cześć
U Was też tak sypie śniegiem?
Nie grajcie na czwartek w lotto przeciągną kumulacje do soboty ewentualnie do wtorku i będzie mega kumulacja świąteczna.
Lila ostro czekamy na odpowiedz ksingsa
Ksings nie odpowiada do tematu czyżby nokaut ?
Co na to Lila
Teraz kolej na ksingsa . . . .
Tak komentator. Proponuje 12 rund taki pojedynek na słowa zobaczymy kto jest lepszy.
Pojedynek Lila vs Ksings kursy na tą konfrontacje wystawiam następujące 1,6 na Lile i 2,3 na ksingsa dawajcie będzie walka na słowa
Nie to nie
Remisu nie będzie to zdarzenie dwudrogowe
Lila bimbra pędzi
ksings-> co palisz ? Jakie fajeczki ?
18 min do losowania
ksings Ty dowcipnisiu chodziło o markę bo wiesz jaby co to ci mogę karton ruskich albo ukraińskich odpalić
Kto dziś nic nie wygra pokazuje gołą dupe na czacie
Brajan-> weź trochę wyluzuj święta idą a ty za grosz humoru . . .
Już lepiej Brajan
Ksings mocny dziś w gębie . . .
Nie ksings w Zakopanem i prędko się nie przemieszczę bo śnieżyca taka że wyjść się nie da. Będą białe święta
4/10 trafione kurde, karwaasz twarz dupa blada z piaskiem.
No sporo śniegu spadło jak na wiosnę może za tydzień się to stopi.
Bonusik w Multi cały czas rośnie
Nie ma co grać w multi na 14:00 mało się wygrywa
Ja pitole 1/10 już kierwa tyle sposobów próbuje i szukam nowych i dalej kierwa nic nie wygrywam. Już więcej miałem grając na pałę korwia.
Szlak z tymm lotto. Kiedyś było ok. tanie losy, komisja i się często wygrywało a teraz kierwa co Wacława nic.
Yebać Lotto jutro też jest dzień. Znajdą się kije na totalizatorowe ryje !
Jak myślicie w żabkach można dziś wysłać kupony ?
ej kierwa gdzie można kupony wysłać?
A*** ***a odpowiadać do piczki ciemnej !
Ja ***e ludzie odpowiadać!
Gdzie moge wysłać te ***ne ***a ***a ***a ***a ***a ***a kupony!
Się denerwuje bo jak dziś padną moje liczby to sobie tego nie wybacze a wczoraj nie zdarzylem zagrać
Co tak dużo tych wygranych ?
ksings-> weź wyluzuj trochę bo jeszcze ci jakaś żyłka pęknie i TS będzie miał z tego powodu stratny o twoje pieniądze.
Kto poda jakieś liczby na wieczorne losowanko ?
ksings-> przyśle ci oscypka jakiegoś i bundza trochę bo już coś ci się nudzi nad tym morzem.Co turystów nie masz ? Sezon tylko 2 miesiące a tak to ani jednego człowieka i bida zapewne.
Liczby Moneta dobrze się na dziś prezentują.
Robal 215zł czy 250 000zł?
ksingsu-> nic takiego nie powiedziałem. To Twój wymysł.
W Zakopanem po burzy to się tak schłodziło że przez około 30min śnieg sypał.
Są turyści przez cały rok. W zimie narciarze a latem piechota górska przyjeżdża. Także ceprów przez cały rok nie brakuje.
Już dajcie spokój. Zapalcie po kiepuchu na zgodę i spokój ma bycia
Może ksingsowi chodziło o wodę święconą ?
Taką ma ten człowiek naturę.
Pochwalmy się naszymi najwyższymi wygranymi w lotto Ja najwięcej wygrałem 140zł jeszcze w zakładach specjalnych
Wow gratulacje
Myślę że TS szykuje kumulacje na majówkę
Dziś gram w mini lotto. Tylko pytanie dlaczego kierwa już tak mało płacą za 5/5 ?
Karwa w mini 1/5
Kurde lipa z tymi wygranymi w mini lotto. W którym losowaniu było trafione 4*5 i wypłacili 70 000zł. Powinno być gwarantowane 350 000zł
Ale człowiek jest jednak głupi, grać w gry gdzie nikłe szanse na wygraną.Znowu nic nie wygrałem kuerwa
Źle liczby sprawdziłem 3/5 w mini mam może dostanę za to ze 20zł
41zł to już lepiej wygląda
Grał ktoś w nowe KENO? Dają coś wygrać czy jeszcze większą lipa niż była ?
Grał ktoś już w nowe keno? Ciężko trafić 1/10 ?
Może łysielec da coś wygrać
Ktoś trafił na forum 9/10 gratulacje
U mnie 3/5 w mini oby było ze 20zł
Trzeba jutro keno przetestować. Ciekawie wygląda opcja na liczb
Pasko-> ostatnio za 3/5 dostałem 41zł i nie pogniewam się jak jutro pójdę odebrać wygraną a tam znowu taki ładny pieniądz dostanę
Ciekawe czy te 9/10 pograli w realu
A trafił ktoś kiedyś na na multipasko 10/10 bo 6 w lotto widziałem, 5 w mini też ale 10/10 jeszcze nie .....
A się schłodziło cholera akurat mam dziś dyżur w dol. pięciu stawów i już -3 stopnie środek zimy jeszcze
Pasko-> dzięki już sobie zobaczyłem. Ciężko trafić to upragnione 10/10
Dziś sobie pogram w keno. Spróbuje nie trafić żadnej liczby z 10
Grał ktoś w nowe Keno ?
Nie ocieplajcie wizerunku premiera. I tak zostanie rozliczony ze swoich bandyckich rządów.
Historia pokazuje że zdrajcy ojczyzny kończą marnie
Zielona perła najlepsza
Wygrane w mini lotto to jakaś kpina ! Powinno być gwarantowane 350 000zł jak już grać to o gwarantowaną nagrodę!