Wpisy użytkownika giorgio
Łącznie 1 248 wpisów w archiwum, pokazane od nr 440 972. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mag.. Jesteś piękną,młodą kobietą więc Ty rozdajesz karty w tej grze ale ileż razy można zawieśc się na stajennym

mag.. teraz to już "cas" bo gołąbek się przeziębi i nie doleci.OVER

Witaj Andromeda,wczoraj wtopa z naszą parką ,ja obstawiam na 14-tą pewniak "35" a na 22-gą pomyślę

ksosmaty,widzę ją w myślach i swoich oczach bo to piękna,młoda i dobra kobieta!

Lila nie mów tak ,jesteś też tak jak mag.. piękną,młodą i mądrą kobietą,ale jak nie do upadłego to do wygranego!

Gazdo Darku Harnaś Cie ne rusył więc spadam,Lila,Andromeda,mag.. do wieczorka

Gazdo Darku witojcie chocios pzed 14-tą zeście mnie olali,hej,po Harnasiu

dyć Gado ani ście słowa nie zekli znacy lubicie pić w samotności,hej

Lila a jo se tam nie krzywdujym i jutro do góry brzuchym pośpim do oporu

Lila,łowiecki na hali ,dutki w sakiewce to już cas na łodpocynek i po Harnasiu z Gazdom Darkiem a z Tobą po sklanecce sampana

Gazdo Darku to terozxki po Harnasiu a po losowaniu otwozymy Dębowe Mocne bo juz bedzie cas

Lila dziopo s pod stolicy a co ca zrobić byś godała do mnie skarbie

Lila to skoda bo jo se juz myślołem ze cza cosik orygialneoi coby Cie za serce ująć

Gazdo Darku Bóg Ci zapłać dobry cłowieku!,na mnie już cas,po Dębowym i pod kołderkę a rącki na nią

Gazdo Darku to ście są na prawie niechaj tak bedzie jak godocie a jutro licby same sie objawią!Do jutra!

Moi Kochani Paskonaci ML ,na mnie już cas!Łowiecki cekają ptoski śpiwają a nasi mili Paskonaci jutro wygrywają.Zostańta z Bogiem

Lila jest mismutno to płakusiam,chyba,że za chwilę wygram tomi sie humor poprawi

Lila,wtopa pełna,soczek chyba z piołunem albo trz się urżnąc Harnaisem do upadłego

Paskonaci powodzenia wieczorem ja do obowiązków.Lila to dla Ciebie na pożegnanie słodziutki buziak i mała lampeczka koniaku za powodzenie wieczorem skarbie

Witam Paskonatów ML:,MAG,DAREK,GAŁA,LESTEK,LILA,ANDORMEDA,ULEXXA.PRZEPRASZAM ,ŻE PISZĘ DUŻYMI LITERAMI ALE PO PROSTU JUŻ OSTATNI RAZ!MAM POWAŻNY WYJAZD I JEDYNIE BĘDĘ W MIARĘ MOŻLIWOŚCI TYPOWAŁ W GRUPIE "A" NA RAZIE DO KOŃCA SIERPNIA :"9"BYWAJCIEW FAJNIE BYŁO ALE SIĘ ZBYŁO!!!GADZO DARKU POZDRÓW GAŁĘ JAK WRÓCI ,PO HARNASIU BO JUZ CAS!DO USŁYSENIA MOZE JAK BOZIA DO ZA ROK!

mag.. Dzięki za gratki.Powodzenia.Witam wszystkich Multi maniaków

Witam serdecznie Multi maniaków!Wygranych wysokich i kaca dużego!

mag..Jedyną śliczną mądrą i wspaniałą kobietą jesteś TY!!!Wygranej
LILA WIEM ,NIE WSZYSTKIM BO, NSDAP NIE LUBI PRAWDZIWYCH POLAKÓW .ZAPISZ SIĘ JESZCZE DO KLU-KLU-KKLAN I BĘDZIESZ CAŁA HAPPY!
Witam serdecznie wszystkich multi-pasjonatów.Wysokich wygranych a szczególnie dla mag..
Lila O.K. w takim razie po szamponiku na wygraną.Widzę,że nowe twarze.Lila mag.. tu bywa?
Witam Multimaniaków.Wysokich wygranych!Mag.. pozdrawiam dawno Cię tu nie było.Powodzenia
witam stałych bywalców i multimaniaków pstronki pasko.pozdrawiam was wszystkich i po 5-ciu latach konczę typowania a wam życzę samych wielkich wygranych.bywajcie i dobryxch ludzi nie opluwajciew jak mag..,madzia Gała,Lestek i paru innych bo wsród siebie poszukajcie winnych,że stronka Pasko była taka fajna wspaniała a dzięki TOBIE LILA,ANDROMEDA,PROFESOR ZROBIŁA SIĘ CHAŁA!!BAWCIE SIĘ SAMI W TYM WŁASNYM SOSIE BO NORMALNI LUDZIE ODCHODZĄ Z TEJ STRONKI BO WAS MAJĄ W NOSIE!BY!