Wpisy użytkownika gabriel
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 338 649. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zgrywusik Będę Ci komentował na żywo Na początku Torsanik zacznie i napisze Ci ...ale nogi ale kiecka
Wasylka prosiaczek gada po frrrancusku Jak go mocniej uderzy to on robi łeee łeeee łeee
Zgrywusik Przepuść kompa programikiem COMBOFIX pomoże Pewnie coś Ci wlazło
zgrywusik naprawdę polecam ten programik Pomaga na wszelkie zło
Lilo A bo gadasz na Wasyla kopciuchu a sama ćmisz jeden za drugim
Może ma ekran dotykowy i za mocno palcem wcisnął strzałeczkę i dziura mu wyleciała
Wasylek no co Ty pinkolisz Jak z Janusza majtki spasują na Agatkę ?
To ja se ząśpiewam piosenkę Rynkowskiego Dziewczyny lubią brąz i majtki założe na lewą stronę
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie Co jest lepsze dupa czy żarcie ?
Blondynka wróciła z wczasów Usiadła założyła nogę na nogę i mówi UFFFF WRESZCIE RAZEM
Dobra Kochanieńcy to ja popinkalam rozszrzać swą wiedzę w internecie
Wasylku nie wiem jakby nogi rzkładac na oboki Dupa zawsze i tak pozostanie po środku
Ciekawe kto zgarnie bonusika w MULTI Wasylku a może Tobie się poszczęści ?
Miałbyś dla prosiaczka na żarełko a nawet mógłbyś go w jakieś ciuszki przyodziać a Co !!!
No to zaraz bedzie bal tylko się TORSANIK spóźnia i kto zapowie ?
Mnie też się marzy aby ts zbankrutowało i Marysia wyszłaby to oznajmić bez kieci
Musisz być Ofensywny bardziej ofensywny i grać stawka X10 a najlepiej X50
To ja też na sypkiego zaraz odlatuję Do Wieczorka Kochanieńcy Wasylku Isia i cała Reszta z Tytoniarzem na czele i Krzysiem I Bolciem i .....
Dużo mamy tu Krzysiów więc trzeba zaznaczać dokładnie o jakiego chodzi Jest Krzysio Krzysio 24 Krzysio c też jest
A gdzie cała reszta a Zgrywusik a Torsanek przede wszystkim bo bez niego nie ruszy losowanie a tańcząca z wałkami a Krasnalka a Wasyl
Dotam ale fajnie Murena gada że tylko dwa złocisze albo 3 a oni nawet tyle nie dają wygrać
Cisza przedwyborcza wszyscy śledza cyferki Powiedział spółka ZOO
Gdyby pojawiła się tańcząca z wałkami z Islandii Dorka 30,5 to powiedzcie że byłem