Wpisy użytkownika gabriel
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 321 400. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dobra lece dalej Myślałem że będzie jakiś zwrot podatku do głupoty a tu nic
Kondi Pamiętaj zawsze trza uważnie czytać to co małym druczkiem
Dobra nie ma że swędzi trza spinkalać Modełki za Wszystkich i do wieczorka
Isia za Ciebie szczególne bo dałaś na wypominki aż 30 i pół złotego
Pierze tak szczególnie tych starych swędzi jak sie mole zaplęgną
Ja dziś miała odwrotnie kawe na krzyżówce i nie wiem jakie hasło mi wyszło bo zalało
Ja se dziś puszcze kilka kuponów na sucho położe przed kolekturą i niech se je wiatr weźmie
A tata znajdzie wibrator tzn chechłacz położy go na stole i wyciągnie flaszkę by się z zięciem napić
Serio ?!!1 ale że dlaczego ?że tu ?!!! Coś musiałeś wygrać chyba ? i nic się nie chwalicz Czy tylko szczęściarz bo Ci wiatr dziś kapelusza nie zdmuchnął ?
Dobra zapinam mocno szelki by mi gaci nie zdarło i ide na dach poprawić antene
A tak swoją drogą Krasnalek dobrze Ci radzi Wasylku na korzonek tylko pkład z młodej panienki tzn przysiad na korzonek
Dobra trzaby coś w szkło nalać póki co Nie ma to jak widzieć podwójnie
Aaaaa i jak przyjdzie Islandorka to psssss nie mówcie że tu jestem bo Ona mnie ostatnio tłucze
Czy ja musze każdemu z osobna tłumaczyć że ta aureolka to stara rawka od roweru tylko ?
A te niby skrzydła to jeszcze po jasełkach z psedskola mi zostały
Krasnalek trzymam w szafie z lawendą żeby mole odstarszać dziś 7 wyleciało
Dzisiaj robię za wykidajłę Wszystkich witam i otwieram i zamykam drzwi
Isla ale jak Ty mnie w tym tłumie wyszperałaś to to w ręku to szperacz ?
Aaaa Isla bo bym zapomniał z tych Twoich 30,5 zeta kupiłem Ci jak obiecałem bibułki
Krasnaludki Witam Wasylki Lewych i Prawych WSZYSTKICH RAZ JESZCZE
Dobra mykam stąd lepiej bo jeszcze przyjdzie z Islandi Dorka i zacznie mnie naparzać
Strzałeczka Wszystkim Ja pierdziu ale z Łysego się laseczka zrobiła
a co mam ? jak zwykle nic stara zardzewiała rawka od roweru zamiast aureoli
Krasmalek wiesz jak ja to nazywam ? Pozycja na pączka Ona stoi z tyłu i chodzi jej rączka
Ja miałem kolegę na którego mówili UK bo on zawsze podniecony chodził nooo taki skrót Uniesiona Końcówka
aaaaa własnie mama propozycję zamiast kulek powinny w bębnach być plemniki