Wpisy użytkownika gabriel
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 308 775. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Cóż Wasylku chyba przyjdzie się na święta tylko po jajkach podrapać
Trzeba się cieszyć że coś jeszcze wisi choć bo jeden gość nabawił się chińskiego syfu i chcieli mu amputować przyrodzenie więc poleciał za wszystkie oszczędności do chin Skoro to chiński syf pomyślał to wiedza jak go wyleczyć i lekarz patrzy kiwa głową niewesoło i mówi uuu uuu I CO I CO ?!!! Panie doktorze trza amputować ?!!! ...eee nie to samo odleci
Dobra Kochanieńcy idę śnieg odgarniać bo jutro chałupy nie otworzę
Teraz po tym coś zapodał Wasyl leci śpiewający ksiądz Alleluja a ja se nucę ..zabić hu... zabić hu...
Archanioł tylko zamiast oryginalnej aureolii stara rawka od roweru
Wasyk tylko już nic nie podsyłaj bo musze iść a mnie to bawi stare ale jare zawsze jak tego słucham to płaczę
Strzałeczka Wszystkim emeryt nooo dzięki za życzenia Tobie też Zdrowych i Udanych Świąt i mingusa
Strzałeczka Wszystkim ....Stara wiara znów przygarnie cię... Tylko potem nie narzekać na Marysię i nie mówić Marysia...srysia
Torsan Nawet jak padnie Multipasko po padnięciu TS to zapamiętam ten portal dzięki Tobie
No ja też Kochanieńcy spadam Trza obrać lage chrzanu, pokolorować pisanki i choinke ubrać
Również dołaczam się do życzeń Świątecznych Mają być Zdrowe Wesołe Rodzinne i Pogodne Krasnalce dziękuję za życzenia
Hej Torsaniku i jak tam była dziś jakaś ładna kiecia bo przegapiłem
Lewy Majpan Wam też Wszystkiego Dobrego a pieniądze to hu... Będziemy się o nie martwić po świętach
oooo i zapomniałbym o Zgrywusku bo jakież święta byłyby bez niego nudne
Wasyl Ty obżartuchu pasibrzuchu Jak dygniemy kumulacje to stawiamy obok siebie nowe domki w Karkonoszach Ale bedzie sie działo
Zgrywus proszę nie bądź złośliwy na dwie godziny przed świętami
Jak przechulamy wszystko zawsze będzie można jeszcze ją opchnąć i pić dalej
Nooo taki goły baranek pod samym fartuszkiem pobudza jeszcze bardziej apetyt
Jedna taka dziś w moherowym bereciku jak se szedłem z koszyczkiem podeszła i chciała mi pokazać swojego króliczka i chciała zobaczyć moje pisanki ale powiedziałem że ja tylko lubie pasztet z zająca a pisanek nie będę wyciągał przed kościołem O mało nade mną nie zaczęła odprawiać egzorcyzmów
Tadeo112 kobitki lubią wszystkie jajka te nie poświęcone są jeszcze lepsze bo grzeszne
Wasylku a co będziesz oglądać leci może druga część domku w Karkonoszach ?
Ja też biere tą podrobioną aureole z rawki od roweru pod pache i kicam
Ale zauważyliście ? że my to i bez kbitek umiemy się dobrze bawić ?
Miałem jednak na myśli to forum tutaj że umiemy ładnie i do siebie pisać i bez dawania sobie kwiatków
Strzałeczka Wszystkim Wasylku Brachu Ja tylko tak na chwilkę wpadłem bo aż głupio by było się nie napić w święta z Tak Dobrym Kompanem
Wasylku Masz rację choć nie wiem o co chodzi ale o swoje trza walczyć to mi się w Tobie podoba
Dobra biere tę rawkę od rowera pod pachie i lece bo zaczynam pinkolić a goście wołają by polać Strzałeczka Bracia Rodacy
Lece do Holandii Na wieczór Wszystkim Paniom Hiacynty i tulipany
Dobra Kochanieńcy biorą swą aureolkę pod pache i lecę Do Wieczorka
Isia wystrój się ładnie na wieczór Zaraz po losowaniu zabieram Cię na bal
Isia a aureolki to Ci nie dam bo to stara rawka od roweru a Ty zasługujesz na więcej
Zdrowych Wesołych