Wpisy użytkownika freeq
Łącznie 317 wpisów w archiwum, pokazane od nr 570 878. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zapomnialem dodać w pierwszym zdaniu te które nie powinny paśc ale z poprzedniego dnia*
lila, challenge accepted Na 22 zagram na sucho właśnie takimi liczbami
obstawilem 22 i 24, padlo 23...
obstawilem 30, padlo 29
40 i 42 padlo 41
obstawilem 30, padlo 29
40 i 42 padlo 41
majoreczka liczby z zerami już rzadko wypadają, niedługo trafi się wysyp ja gram dalej na zera.
nie na same zera ale 40, 50,60,30 i czasem 10 i 20, niedługo musza sypnąć.
Ja sie ciesze że mi pewniaki dosyć dobrze wchodzą mam się na czym opierać przy obstawianiu trojki lub piątki.
majoreczka zauważ również że ostatnio liczby wprost "uwielbiają" wpadać seriami, np. liczba 5 ostatnio.
zobacz tez liczbe 55, zbudowała już niezłą serie i myśle że dalej będzie ciągnąć.
chyba raczej bardziej się opłaca stawiac na powtórzenia niż wymyślać jakieś teorie- nie wiadomo kiedy wpadnie np. 24.
Głównie używam programiku Multi Pairs 2011 - Anliz 10, 1, 6,13 i 14 i sporo własnej intuicji, a analizą nr 5 podpieram tą swoją intuicje.
Majoreczka i głównie używam zakresu od losowania 6100 do ostatniego tylko i wyłącznie,
Konkretniej? to:
Z analizy nr 10 spisuje pewniaki
W analizie nr 1 robie podział na liczby letnie i gorące,
Analiza nr 6,13,14 służa jako podgląd - narazie testuje jak ustawiac kryteria.
Konkretniej? to:
Z analizy nr 10 spisuje pewniaki
W analizie nr 1 robie podział na liczby letnie i gorące,
Analiza nr 6,13,14 służa jako podgląd - narazie testuje jak ustawiac kryteria.
Majoreczka program masz pod nosem w dziale programy. Pasko odwalił kawał świetnej roboty.
Sam9, pamiętasz jak mi napisałeś ostatnio jak typujesz liczby? Mógłbyś to jakoś mi wytłumaczyć na jakimś przykładzie?
Sam9 cos w tym co napisałeś, ja właśnie tak gram, ale jak czuje że mi za długo coś schodzi to zaczynam typować na skróty.
I gram tylko raz dziennie za 2,50 i to nie we wszystkie dni, więc wszystko zalezy od tego jak ktoś gra.
naprawde, gram tylko za 2,50, bo na więcej po prostu nie chce, jeśli miałbym coś wygrac to i za te 2,50 tak będzie.
A typuje raz 3, raz 5 a raz 10 liczb w zalezności od tego jak mi do głowy przyjdzie w danym dniu
Ja tak nie robie, ponieważ można sporo stracić.
Powiedz mi, czy z każdego losowania jestes na plusie?
Powiedz mi, czy z każdego losowania jestes na plusie?
Właśnie, sam9, ja gram od niedawna i musze znaleźć swoją drogę typowania która przyniesie plus, narazie obczajam temat.
Majoreczka jak dziś padnie liczba 20 lub 23 to znaczy, że systemik się sprawdza
Siemaneczko , Majoreczka mam taka samą sytuację że na Soboty i Niedziele nie puszcze losu na 22 po 14 ;/
Majoreczka 0/10 i tam chyba 1/5 i 1/3. Można tą strategie stosować, ale trzeba się poważnie zastanowić która liczba wpadnie znowu. I miałem bardzo dużo oboków - jak zwykle zresztą.
Mam czasami takiego farta, że jak obstawie 45 i jest wysyp czwórek to wylosowane zostaną liczby 43,44,46,47 xD
no niestety, a istnieje duże prawdopodobieństwo że wypadną dzisiaj wieczorem.
Widzisz Majoreczka dlatego na wypadek pecha gra sie małymi stawkami Jak będziesz miała coś wygrać to i za jednym zakładem wejdzie
cześć Dariusz , Majoreczka ja dopiero dziś na wieczór wysłałem okaże się o 22:15
Hipcio moim zdaniem jak nie masz wpływu na liczby (Joker, Kaskada) to sie nie opyla grać, bo to tak jak chybił trafił.
Ja Kaskade kupiłem 4 razy i 4 razy miałem 7 na 5. Więc... postanowiłem dac sobie spokój.
Majoreczka znów mam sporo oboków
zatypowałem 55 pało 54 i 56
zatypowałem 37 padło 38
gdyby te typy weszły byłbym szczesliwy.
zatypowałem 55 pało 54 i 56
zatypowałem 37 padło 38
gdyby te typy weszły byłbym szczesliwy.
Zauważyłem również że bardziej chyba się opłaca grać na 4 liczby, jak trafie 2 liczby to taka sama "nagroda" jak przy typowaniu trzech.
Weszły dwie przy typowaniu trzech, wygrana byłaby mniejsza, ale ta sama sytuacja.
Szkoda że dzis od 54 wzwyż padło dużo liczb.
A 78 skubana ciągle się trzyma.
Szkoda że dzis od 54 wzwyż padło dużo liczb.
A 78 skubana ciągle się trzyma.
Noo 38 mnie zadziwia. Była seria 4 z rzędu, jedno losowanie przerwy i teraz seria 3 z rzędu
Majoreczka tylkoo na chwile, przedstaw mi swój plan co do typowania Pokombinuje troche.
Wojtas ja skreślam 38 ze swojej listy bo dla mnie to robi się już niepewna.
Jutro pewnie żadnego losu już nie puszcze, nie obstawiam na zaś. Czyli pozostaje grać na sucho
Trzeba tym minutom jakoś pomóc Dlatego szukamy ciągle jakichś rozwiązań w typowaniu. Ja tez ciągle czekam an swoje 5minut
lila, fasolka ma to do siebie, że wiesz... Ma się potem problem brzuszny
Robal czaje o co ci chodzi, ale ja też nie mówiłem tego w sensie dosłownym Tzn. Każdy ma swoje ulubione danie, schabowy z pierogiem, pierog w schabowym, schabowy pierog, pierog na schabie itd.
W Luizjanie jedzą Sernik z Aligatora - to dopiero musi być przysmak
Majoreczka dziś się okaże, bo ostatnio nie wysyłałem żadnych kuponów powoli mi się odechciewa dymać do kolektur
Lila jeśli w tak młodym wieku by mi sie odechciało, to już bym był stracony
lila to te 5 liczb które nie wpadły przepisz na jutro, a dwie dorzuć z intuicji i zobaczysz że będzie lepiej
lila ja tak ostatnio robie i lepiej to się sprawdza od typowania nowych liczb
lila a ty typujesz liczby które dawno nie padły czy te bardziej regularne? Bo ja staram się nie brac tych "wygasłych" ja ich nazywam betonem i nie sa pewne.
Majoreczka widze ze hepi jestes to chyba dzis twoj dzien bedzie Ile zakladow poslalas?