Wpisy użytkownika fafik38
Łącznie 210 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 614 747. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ulexxa-a kto to Florczysko?Sorki-nie kumam,za młody stażem jestem chyba tutaj.
Robal-thx.Wszystko sprawdziłem w laptopie i gitara.Dzięki żeś utwierdził mnie w przekonaniu ,że nic z systemem mi nie dzieje się złego
Dziewczyny!!!Idzcie na kompromis i niech padnie po 10-tce każdej z Was.Daj Wam jak najlepiej!
Alex-uwielbiam,a moja cudowna kobita jak zrobi,to na drugi dzień po południu połowy brak.
Lila-uwielbiam karpia i latem też go jem jak mam ochotę-to samo z rybą po "grecku"
a przedwczoraj jadłem kapustę z grzybkami-bo mnie naszła ochota
no karwa-ja dziś na siłę kończyłem rosół,który przed wczoraj gotowałem na 2 udkach
Greg-szkoda gadać!Musiałem uzbroić się w cierpliwość i w końcu przestać odpisywać/odzywać się na dziecinne prowokacje-dzięki za pamięć
Greg,Halapek....-byliście swiadkami dziś rano, jakie cyrki z TYM KIMś były....
Halapek-Dzięki,że pomogłeś mi ,bo na żywo bym udusił,a dodatkowo intelektualnie zamknąłbym tej jednostce twarz.Nienawidzę sarkazmu,prowokacji i ogólnej dziecinady
SKALAR-wyczytałem,że sami dzwonią najpierw do osoby, która wygrała-także bez paniki
Muszę spadać!Powodzenia Wszystkim za 2h w losowaniu!
Kobitkom na pożegnanie-
a Panom-
Kobitkom na pożegnanie-
a Panom-
Witam Panie i Panów!Jestem juz guma i ide chyba w kajak.Te ost. Los. To jest potwierdzenie, ze przed losowaniem komp ichni zabawia sie nami jak sadysta!!:
Jocia, Lila, Halapek,Franek i Sylwia-ja juz guma-odezwe sie pozniej . Bo moja Ukochana dobija sie z New York
Witam po dłuższym niebycie!Jak miałem kolekturę kiedyś, to parę razy zdarzyło się,że klient kupon miał wygrany,a lottomat
Witam Was wszystkich po prawie miesięcznym niebycie!Przez ten czas miałem karwa 3 razy 6/8 i raz 5/7 -reszta to po 2,4,8 zł.
rafalski38-też mam na imię Rafał,ale wujaszek z ojcem dali mi fafik....i tak dla bliskich zostało
rafalski38-powinni wszyscy o tym wiedzieć,jednak na abarotkę,bardziej wyszło jak "pies na baby".
Żelka ...słucham praktycznie wszystkiego-w zależności od nastroju.Czasem lubie death metal a czasem Mozarta...
zapomniałbym -uwielbiam też muzykę filmową,a w szczególności Lisa Gerard
Żelka-co do Boga...Miałem być księdzem,ale HIPOKRYZJI NIE ZNIESĘ!!!Dlatego wolę życie normalne!!!
Irb-wytłumacz mi ,bo może jestem niedoedukowany.Był Adam i Ewa i mieli potomstwo.w jaki sposób zrodzili potomstwo ,które rozmnażało się-czy to niema nic wspólnego z kazirodztwem???
Żelka-masz rację.Każdy ma tego Boga w sobie,tylko wystarczy wyciszyć się czasem i wsłuchać w siebie.
Irb-w Szkocji byłem 3 lata-tam z kościołów zrobione są dyskoteki i hostele.
Irb-spowiedz służyła po to,aby sterować ciemnym plebsem,wiedząc o tym co dzieje się,a żeby dotrzeć do tych informacji potrzebna była spowiedz i....straszenie gniewem bożym....
nawt mój syn śmieje się,w jaki sposób(w porównaniu z USA),u nas ksiądz wypowaiada słowa..-radujmy się...-Irb-u nas to jest ton umartwiania się a nie RADOŚCI!!!KUMASZ???
ostatecznie w tym temacie-Moim skromnym zdaniem ,Bóg stworzył człowieka po to by radował się a nie umartwiał i każdego dnia biczował się
Żelka -a słyszałaś INXS-Devil in side?Najlepsze z WEmbley z 1990-1991 r.
ULEXXA-tak mają ludzie na zachód od naszego kraju.Idą,posiedzą w ciszy 15-30 minut...
a w brew pozoro mini nie oznacza ....ulicy....-to może być tylko bunt ...
Player-help z tym,że chyba radio maryja zaczyna tu szaleć...-a tego nie zniesę.....
sorki,że przez 15-20 min.nic nie odpisałem-byłem w sklepie po "doładowanie"
ulexxa-a co powiesz o billy idol cradle of love-gość wyprzedził epokę o co najmniej 10 lat-sprawdz sama
ulexxa-mam wrażenie ,że albo chcesz Grechuty albo disco polo-określ się-proszę
a co podoba Ci się z lat 80...-dobra powiem-zostałem wybrany na Thomas Anders Poland 2000 ,ale do tej pory niema leszcza na mnie co do improwizacji calej dyskografii M.T.-głos mam Bohlena. Byłem na koncercie w Berlinie razem z Marcinem Prokopem,a w nagrodę z wytwórni BMG pojechałem z nim i swoja kobieta do Berlina na koncert-zdjęcia mam....
lottomat-dokonaj precyzji...czy moją osobęmasz na myśli?Bądz szczery tylko
ulexxa-chris norman some hearts so diamond so heart so stone lub midnight lady....
ulexxa-sprawdz-1,5,10 14 ,15 ,19 20,22,24 27,28,32,34 39,76,80-for you(9 z 16)
ulexxa=a czy wiesz ,że Sandrę wypromował Dieter Bohlen z M.T ,tak samo jak C.c Catch?
Michael creteu jej mąż(Sandry)był tylko cieniem i może zapisać się tylko projektem Enigma.....
ulexxa-rozwijałem się przez lata, ale sentyment został i informacje mam zawsze z pierwszych zródeł dzięki Bogu,a nie szmatławców dla kobiet za 10zł, po miesiącu czasu-na tym polega różnica
ok-ja już napierd....ny-dobrej zabawy Wam i nocy-PAKA!!!Paniom, a facetom
rafalski38- ja już tylko jednym okiem widzęi muszę namierzać...
ulexxa-sorki,ale ja już...game over-już tak jestem na...olony..
Witam wszystkich po długim czasie!Spiąłem się dziś w sobie i wwysłałem "zaległe" loteriady-naliczyłem 503 szans.Zobaczymy czy coś wyjdzie.
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Osobiście jestem z Białegostoku i już od małego wpajano nienawiść do Legii.Ale jeżeli chodzi o drużynowe reprezentowanie kraju, to jako POLAK będę im kibicował,bo dawno takiej szansy nie mieliśmy