Wpisy użytkownika estek
Łącznie 2 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 479 560. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale ten krzysztof c dziwna osoba widziałem po wpisach ze pazerny na kase wiec mógł postawic
Pawcio
jesli chodzi o typowania t0 licza sie parki, pewniaki, piatki, dziesiatki? bo ja tylko typuje dziesiatki i czy tez moge byc wysoko?
jesli chodzi o typowania t0 licza sie parki, pewniaki, piatki, dziesiatki? bo ja tylko typuje dziesiatki i czy tez moge byc wysoko?
Pawcio nagroda zbyt mała zeby sie w to bawić
ja tylko typuje m/m to co puszczam w kolekturze
ja tylko typuje m/m to co puszczam w kolekturze
pawcio a jak po losowaniu zobacze estek trafił 10/10 to bede wku..... ze nie dałem licz do kolektury
mirnam61
DAWNO 1 nie było więc teraz mozę kilka razy sie pojawiac w najbliższych losowaniach
DAWNO 1 nie było więc teraz mozę kilka razy sie pojawiac w najbliższych losowaniach
ja jeszcze mam na dwa m/m po zakładzie i jeden na mini na duzego brakło środków
a tak to 4 zł jeden zakład bo jak już 3 zł to ta złotówkę trzeba dać
pylcek napisz jak bede na forum po losoewaniu jak wyszło z tymi 7 mini
ja tylko typuje na forum jak mam zawarty kupon w kolekturze a w mini gram od niedawna i zawsze na jeden zakład więc jak na razie bez żadnych wygranych
unhappy ja wysyłam zawsze z plusem bo i tak teraz zazwyczaj na 1 zakład gram, kiedyś taniej to na 3 sie grało
rafalski38 to prawda. I śmiac sie chce jak ktoś puszcza i nie wie zbytnio co tylko w kolekturze mówi "na to 50 baniek i za 10zł
moim zdaniem wszystkie gry są ustawione tak żeby TS miał duże zyski
racja, ale jeśli chodzi o wygrane to raczej ludzie je maja nie jest tak ze podstawione osoby wygrywaja bo chyba juz by to wyszło na jaw
cisek a pisałem Ci nie stawiaj na juve go gra na wyjezdzie z mocnym Bayern a ty ze kasa kasa to masz teraz