Wpisy użytkownika estek
Łącznie 2 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 457 333. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja mysle ze bayern u siebie wygra ale obstawiaj na juve twoja kasa
***player*** zagrałem raz na 5 i nic. Jakoś nie ciągnie, wolę m/m
***player*** pewnie tak jest jak piszesz że jest ustalone. ale 165zł wpadło
unhappy nie wiem bo raz tylko grałem ale pewnie ustalone ze zawsze 1 liczba ma byc i koniec
unhappy tak jak w m/m
tylko że w tym od razu wynik nie trzeba czekać długo na losowanie
tylko że w tym od razu wynik nie trzeba czekać długo na losowanie
***player*** ile wygrałeś w estra pensia bo słabo widze? ja dziś 2 szybkie 50 i nic
jackwar ja drape w mniejszych miastach(wsiach) i najwiecej miałem 15 zł
http://podatki.wp.pl/kat,66238,title,Nizszy-podatek-od-wygranej-na-loterii,wid,12506537,wiadomosc.html?ticaid=110453&_ticrsn=3
medea76 ja dzis 2 zdrapki szybkie 50 i puste
0 22.15 trzeba się odkuć
0 22.15 trzeba się odkuć
medea76 trzeba liczyć i grać. ja na dziś m/m 8/8 10/10 duży 1 zadkład mini 2 zadkłady
medea76 tez rzadko drape a jak już to staram się te same zdrapki cały czas ale bez rezultatu wygranej
medea76 teraz patrze na moje puste szybkie 50 i końcówki 053,055 więc puste muszę zapisac Twoje koncówki i zobaczymy
jesli ktoś oferuje systemy za kasę to normalne że to sciema, bo jeśli byłby pewny to by poszedł do kolektury i zagrał za duża kase a nie dawał komus niby wygrac
robal, krzysiek chyba patrzy na nasze typy ale pewnosci nie mam. Krzychu napisz dokładnie
krzysztof c
typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ?
SKĄD TO CI SIĘ WZIEŁO?
typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ?
SKĄD TO CI SIĘ WZIEŁO?