Wpisy użytkownika dzikuska
Łącznie 1 122 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 687 958. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
loteriada to syf! Dzis wpisałam numer oczywiście podalo ze tem razam niewygrywasz.. A obok poodało kody wygrywające, wiec zrobiłam mały test wpisalam kod wygrywający i co podało ze nie jest wygrany!!!!!!!!!!TOTALIATOR LOTTO TO OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!
Godzina W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! godzina 17:00!!!!!!!! Chwała Polskim Bohaterom!!!
2 693 972. Brjan 2016-08-08 (22:11) Samotnia
Oglądałem w czwartek:program Ewy Jaworowicz(Sprawa dla reportera) o dziewczynie sparaliżowanej,chcę jej pomóż,napisałem do pani Jaworowicz,do dzisiaj nie mam odpowiedzi
2 693 973. RYCHFER 2016-08-08 (22:11) Suwałki
No nie dziwie sie... Brajan jako wszystko to robies... ale za szarlatana uzdrowiciela to MISTRZOSTWO SWIATA
Oglądałem w czwartek:program Ewy Jaworowicz(Sprawa dla reportera) o dziewczynie sparaliżowanej,chcę jej pomóż,napisałem do pani Jaworowicz,do dzisiaj nie mam odpowiedzi
2 693 973. RYCHFER 2016-08-08 (22:11) Suwałki
No nie dziwie sie... Brajan jako wszystko to robies... ale za szarlatana uzdrowiciela to MISTRZOSTWO SWIATA
2 693 994. RYCHFE
Masz racje ja jestem za legalizacją!!!! jak w holandi!!!
Masz racje ja jestem za legalizacją!!!! jak w holandi!!!
A z tym czekaniemna leki masz z konopi 100 % racji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a w Czechach albo na Słowacji juz nie pamętam zreanizujesz recepte na Medyczna Marihuane
Tylko przewiez to do polski
Tylko przewiez to do polski
2 694 004. Vondeoff 2016-08-08 (22:45) Pipidówka
Co to jest>"konopia"???
Marihuana
tylko zenska daje kopa
Co to jest>"konopia"???
Marihuana
tylko zenska daje kopa
Gdzie znajdze wynik Niemcy U20 Włochy U20 na zywo?? jak jest obenie wynik????????????????????
Polki masowo zwalniają sie z pracy, bo dostały 500 plus.... głupie dają się zamknąć w domu
greeg wykorzystywadzie dziecka do hazardu, takie odwrocowe 500 plus dla tatusia na piwo
Greeg nie nazwazniejszego odpowiedzialnego ojca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dusia ja napisalam zeby sie z nia podzielil wygraną, albo jej dawal na ksiazeszke
greeg wez sie do roboy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie maltretuj Ani ,,
Greeg czy ja rozmawiam z męzczyzną czy z siusumajtkiem?? raczaej z tym drumim
przeepraszam,,za niedojrzałego emocjonalnie ignowanta, krorego trzeba wychowac
2 712 624. greg 2016-09-10 (17:18) Ania BrawoTs na kolana
Won gnojki pa pa
Won gnojki pa pa
greeg to co czujesz to mowisz bo masz sie za gno....... Prawda