Wpisy użytkownika dzikuska
Łącznie 1 122 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 046 471. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jocia to Ci współczuje jak nie masz kogo kochać tylko ikonki w niecie
Tak masz, ze do 3-4 zamiast z Tą osobą to na czacie jesteś, mów sobie tak mów
2 046 512
To jeden z powodów dla których nie typuję w profilu i w grupie, bo kiepska z Ciebie typerka i nigdy nie typowałaś, bo nie potrafisz, ściemniać jedynie.
Bo wiesz, że jak zaczniesz typować to będziesz trafiać 1/10 i boisz sie tej porażki, dlatego nie podejmiesz takiego ryzyka. Bo wiesz, że wszyscy się by dowiedzieli jak kiepsko typujesz
To jeden z powodów dla których nie typuję w profilu i w grupie, bo kiepska z Ciebie typerka i nigdy nie typowałaś, bo nie potrafisz, ściemniać jedynie.
Bo wiesz, że jak zaczniesz typować to będziesz trafiać 1/10 i boisz sie tej porażki, dlatego nie podejmiesz takiego ryzyka. Bo wiesz, że wszyscy się by dowiedzieli jak kiepsko typujesz
zacznij jocia czytać ze zrozumieniem.
Od początku nie typujesz, bo sztuka podać przed typy, a nie po
Od początku nie typujesz, bo sztuka podać przed typy, a nie po
piotrek co dzień tu ktoś trafia 6/6 to żaden dowód,, a brednie codziennie są pisane po losowaniu
piotrek odpowiem Ci tak trafiłam dziś 5
06
11
15
19
21
22
27
33
34 na kartce to są moje typy
06
11
15
19
21
22
27
33
34 na kartce to są moje typy
piotrek ja tu dłużej jestem niż ty wiec skończ też. Potrafisz jedynie wykłócać się o byle co. Jak Ci ktoś prawdę powie
Piotrek a teraz to Ty ścieme walisz, bo kilka linijek mowiłeś, ze ktoś a nie Ty
Ścieme każdy moze pisać po losowaniu. Niech poda przed te olśniewające wyniki, a nie pisać bzdury. Bo trafność bardzo łatwo zweryfikować.
Jutro o 14 jest typowanie, Proszę niech poda te swoje 200 sztuk liczb, zobaczymy ile wpadnie,?
A nie durnote ludziom wciskać i jeszcze myśleć, ze ktoś jej w to wierzy
Jutro o 14 jest typowanie, Proszę niech poda te swoje 200 sztuk liczb, zobaczymy ile wpadnie,?
A nie durnote ludziom wciskać i jeszcze myśleć, ze ktoś jej w to wierzy
Nikomu nie podajesz, bo nikt nie potwierdzi, piszesz pod publiczkę i tyle z Twojej trafialności, Pic na wode
200 i trafisz z 10 i trąbisz na czat ile to trafiłaś, Ci Twoi świadkowie tak zeznali
Dowodzi to jedynie temu co mówię, Piszesz bzdury i tyle, A trafiasz tak jak i wszyscy przeciętnie. A po losowaniu podajesz dyrdymały. Ot cała prawda, Bo to łatwo zweryfikować podająć typy o 14:00 tyle w temacie
jocia, w każdą pyskówkę w hydy parku sie wdasz, nawet jak Ciebie nie dotyczy
niestety nie wiem, o co Tobie chodzi teraz? Pytałaś o sztukę, podałam moją ulubioną, dobrze sie Jocia czujesz?
mądra kobita by sobie dała spokój, a Tobie nie da. Zdemaskowano Cię właśnie
Jasne i co widać, że ściemniasz i nie masz za grosz honoru tylko dyrdymały po losowaniu wyssane z zupy
Nie nie podam, Jak dziecko, wiem ale nie powiem. Nie mamy o czym rozmawiać kłamczucho
3,4,55,66,77 czarno na białym, bez ściemy!
a po losowaniu to,
Nie masz honoru za grosz
a po losowaniu to,
Nie masz honoru za grosz
tak i po losowaniu trąbisz jaką to Ty miałaś liczbę, żal mi Cie na prawdę, Bez odbioru
nie musisz, po losowaniu nie ma podawania typów, jedynie ściemnianie, każdy to wie
Ci naciągacze od programów też tak piszą, ze po trafili, a nigdy przed
Widzisz i dalej obracasz w koło Macieju to samo, honor mogłaś udowodnić podająć 5/.5 jak ja, ale ze nie masz dobrych typów, to nie podajesz proste jak drut
jest na to prosta rada 5/5 co Ci zależy, skoro tak trafiasz? a bo nie trafiasz
http://www.sfora.pl/swiat/Bohaterska-kocica-Rzucila-sie-na-psa-atakujacego-dziecko-a67759
kobiety nie lecą na kase, ale na zaradność męszczyzn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cytuje 2 530 051. pechowy 2015-12-30 (19:12) Kielce
Dla mnie Krzysztofie C jesteś pojebem i niedojebem tej strony
koniec cytatu
pechowy, ale ta rola przypada Tobie'
Admin spi?
Dla mnie Krzysztofie C jesteś pojebem i niedojebem tej strony
koniec cytatu
pechowy, ale ta rola przypada Tobie'
Admin spi?