Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 170 988. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
u mnie jak wygrali 22 mil,zaraz się wyprowadzili wszystko prawdopodobnie zostawili
a jak rozmawiałam z tym facetem co prowadzi ten kiosk to nawet głupiej kawy czy czekolady nie dali w podzięce
tego się nie da ukryć ,bo nawet rodzina ciebie może niechcący wydać
no fajnie z Wami tu być odpocząć od zmartwień i kłopotów ,ale rano o 6 musze wstać ,dobrej nocki życzę Wam
musze ciasto upiec i obiadek nastawić bo przyjedzie rodzinka na groby z wielkopolski .Baxter a jak nie damy ?
ciasto w piekarniku,obiadek nastawiony to terazi trza jakieś cyferki obmyśleć na szybko
roboty od groma dzisiaj głowa mi tak na piernicza dobrze że groby już we wtorek pomyłam
ja dzisiaj muszę kapuche do słoików wkładać ,porobić stroiki na groby,a jutro ta /chemia ,ciekawie czy wyniki na to jemu pozwolą/
zawsze tak kisze,tylko w tamtym roku nie kisiłam .baksiu pychotka swojska nie ze sklepu/kwasiora
no masz i na święta po 4,50,zł w sklepie płać ,a kapusty idzie wtedy dużo
teraz kupiłam krojoną ,bo mi się nie chce kroić 40 kg,a w lecie sama 1 dużą główkę
węgiel, przetwory,soki,kompoty,winko swojskie,ziemniaczki i potem zima nie straszna
chociaż bym nie musiała tego robić bo wszystkiego w sklepie w brud ale to jest zdrowsze do potem
coś dzisiaj pusto na stronce wszyscy śpią,albo przyciężka kołderka
za 104 zł też ,bym popracowała,bo niektórzy proponują 4 lub 5zł na godzinę rozbój w biały dzień
a został ci jakiś urlop do końca roku bo przed świętami by się przydał
u nas też były 2 tyg.latem 2 tyg.zimą i urlop zabierali czy tego chciałaś czy nie
a najgorsze to było to że swój urlop musiałaś tak planować jak oni ,anie tak jak ci by pasował
jocia my nie wiemy jak jego pewniaczki smakują i chyba się nie doczekamy