Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 162 011. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysztof to ty chcesz iść na kuroniowkę,a gdzie ty będziesz potem szukał emerytury
jackwar ja to wiem ,tylko przetłumacz to młodym /oni wszystkie rozumy pozjadali
mogą ale nie muszą mu dać kuroniókę ,mogą mu dać inne oferty pracy
estek szanujmy sie wszyscy /obojętnie jacy jesteśmy/a świat będzie lepszy
ja też już się pożegnammiłych snów życzę,a pewniaczek na jutro to 57
nie wiem czy to coś daje /zeby wysyłać przed 14/moim zdaniem jak trafisz w jakieś cyfry to wygrasz
bo to jest tak ze jak bardzo chcesz -to nici z tego,a jak na luzie to cosik ugrasz,a jak odpuścisz to akurat te twoje wlecą
pafty ja jeszcze nigdy takiej kwoty nie ugrałam i nie wiem czy kiedyś ugram i co mogę,nic ,może kiedys
ja pamiętam że rodzicom wpuszczałam jakieś kupony z naklejaną banderolą to też było dawno
nie wgłebiam się w nazwy bo oni co chwile je zmieniają,ale jak bym wygrała dużą sumke to bym musiała już zapamiętać
jaki wstyd ,idziesz z duchem czasu,ja na ul,Rycerskiej widziałam jak przed sklepem /bodajże herbaciarnia/ był rozłożony dywan duże poduchy i tak pito herbatkę
J-23 wtedy latałeś jak opętany żeby wszystko ogarnąć,a ile córka ma latek
tak to u nas bywa jednych wyleczą,a drugiemu coś sknocą ,ale wszystko będzie dobrze
ja mam taką ciotke która wstaje o godz.4 rano sprząta chałupkę,a o godz,8 ma już ugotowany obiad
chyba że workowy,ale byś musiała za każdym razem go dobrze wytrzepać i wypłukać ja mam zelmera
krasnalka do sprzętu agd nie wejdziesz stare sprzęty chodziły latami,a te nowe to teraz jadą na ilość -nie jakość
lewy już trochę czasu-najwięcej to 8/10,dużo 7/10 ,kilka 6/9 ostatnio 2x6/9 i te drobne 5/10 6/10 4/10 ale nie licze
jocia bo pisałam J-23 że za mało czytał i potem są problemy z pisaniem ,a się zastanawiałam sama czy byka nie strzeliłam z tym/u/