Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 143 622. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jocia w nocy mnie zmógł sen przy laptopie i nawet się z wami nie pozegnałam-/przepraszam/
Ja to se moge,tylko nożyczkami powycinać/toś pracowity /nie zazdroszczę Ci
dionicos jak nie wyślesz to akurat wlecą jak masz jakieś swoje stałe
dionicos, a ja pomstuje ile wlezie,a te moje stałe znam na pamięć,więc jak zbliża się godzina 0 ,a nie mam ich przy sobie to szybko skreślam
Mój mąż się ze mnie śmieje i mówi mi że mam na szybko coś skreślić,to wlecą a nie kombinować
nowatelka datego pieniądze to nie wszystkoi zgadzam się z Marcinkiem
Panie Pasko wczoraj pisałam /zapomialam podać mojego meila/co trzeba zrobić jeszcze żeby stałe zestawy były zapisane na stałe bo nie można zapisać ich
Mój syn też ostatniego sierpnia miał 1 rocznice ślubu/szybko to zleciało/oni zamiast kuponów chcieli przybory szkolne do domu dziecka
a,już myślałam że wszyscy poszli na spacerek bo{słonce}}świeci i jest cieplutko
staszek chyba ze ale u mnie jak coś więcej wygram to potem zaszaleje na wieksza ilość zakładów i lipa
jociaa,u mnie 1/1 2/2 3/3 3/5 i3/10, w realu tylko 3/6 a reszta do pieca
macie jakiegoś pewniaczka-szukam punktu zaczepienia/a w głowie pustka
musze szybko coś wysłac bo u mnie lottomat nieczynny a w 2 tylko do 19
witam ponowniemam 6/7 -na takie liczby;10,13,16,19,32,52,69 i tylko ta 19,a było 20
marcinek ja za 4/5 miałam kiedyś 300 z groszami,i tak fajnie trafiłeś
Jocia Ty sie nie śmiej ,bo od wiosny i lata cały wsad pieca był zapełniony,bo ja nie kolekcjonuje kuponów tylko wypisuje nowe