Wpisy użytkownika dream
Łącznie 1 090 wpisów w archiwum, pokazane od nr 211 945. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie gram juz 3 dzien, nie sprawdzałam ostatnich losowan kiedy grałam bo sie załamałam, mam odwyk lotto
moze ja za duzo wydaje na jeden raz, wydaje od 11 do 26 zł dziennie, tj wydawałam
słuchajcie
radze załozyc kalendarz ile kto dziennie wydaje, zobaczycie to niemałe sumki, ja taki mam -ile wydaje i ile do przodu 

radze załozyc kalendarz ile kto dziennie wydaje, zobaczycie to niemałe sumki, ja taki mam -ile wydaje i ile do przodu 

i czasami przystopowac troszkę, troche sie uzalezniłam wiec teraz leczę się
dawno nie grałam, ale dzis sprawdzałam losy sprzed 2 tyg i okazało sie ze mam 8+4+2 reszty nie sprawdziłam, zawsze cos, natomiast o dziwo dzis nie zagrałam...mam odwyk od lotka 

korn dziekuje ale dzis było ciezko wytrwałam, czytałes moj post wyzej, zaczełam stare kupony ogladac i troszke pieniazków znalazłam
np trafiłam 3/4

np trafiłam 3/4

bella34 polecam odwyk, choc jesli bym dzis zagrała miałabym parke, odwyk oczyszcza umysł
dzis zagrałam, zobaczymy co bedzie aaa i gdy kumulacja była zagrałam i w plecy 15 zł
czesc wedrowco i cała reszta, dawno was nie nawiedzałam Kochani, steskniłam sie, a Wy troszke za mmną? dzis wydałam 24,5 

24,5 zł na zdrapki na mm i na mini lotto, zdrapek jeszcze nie zdrapałam...

zjadłam dzis 4 paczki, osttanio wygrałam 29 zł w zdrapki, w mm jak zwykle zero
czesc dawno nie grałam, tj kika dni, ostatnio miałam parke -pierwsza w zyciu

zycze powodzenia

gratuluje wygranych
ooo