Wpisy użytkownika dream
Łącznie 1 090 wpisów w archiwum, pokazane od nr 178 416. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie macie swojego zycia, ide na kolacje dzis po drodze jak uda mi sie zaparkowac zagram w MM 

kathy sie złosci bo tylko przegrywa i nie ma własnego zycia
lece .życzę powodzenia wszystkim!ps moja siostra wygrała dzis 1000zł w zdrapce, Kathy wiecej seksu -rozładowałabys sowja złosc zazdrsc frustracje, spokojnie bys zagrała i wygrała cos, mysl oliczbach i zacznij układac swoje zycie
i wiecej seksu!
lece .życzę powodzenia wszystkim!ps moja siostra wygrała dzis 1000zł w zdrapce, Kathy wiecej seksu -rozładowałabys sowja złosc zazdrsc frustracje, spokojnie bys zagrała i wygrała cos, mysl oliczbach i zacznij układac swoje zycie
i wiecej seksu!oj spóźnię się
kurcze mam nadzieje ze ktos z nas wygra Ty kathy tez!!! trzymam za wszystkich kciuki!!
kurcze mam nadzieje ze ktos z nas wygra Ty kathy tez!!! trzymam za wszystkich kciuki!!jorgus ja ucze sie i zawsze na noc pije kawke, zycze bys wygrał w Lotka
jakis czas temu jak była kumulacja zaczełam rozmawiac z Bogiem...nie jestem praktykujaca ale z nim rozmawiam czasami...i powiedziałam ze jak ma ktos wygrac to ten kto jest w ciezkiej sytuacji
i pozniej po jakims czasie było o tej rodzinie z chorym dzieckiem co uciekli
jorgus mam nadzieje ze jak my nie trafimy choc ja przystopowałam z graniem to wygra ktos np z 5 dzieci
jorgus piszesz ze sami powazni ludzie jeszcze nie znasz bifa (bif24)
krysieńka najbardziej podobał mi sie tekst "mulatki sajom ptaka" hahaha
najsmiesniejsze byłoby to gdyby naprawde był milionerem bo przeciez jest to prawdopodobne jak to ze wygramy w Totka 

powiem wam ze przez przypadek odkryłam forum, zajmuje mi troche czasu ale lubie tu przebywac 

krysieńka napisał cos w stylu:"jestem na Hawajach, siedze pale cygaro, pije drinka a mulatki sajom ptaka"
kiedys myslalam ze wkulkach sa magnesy i program wybiera takie zestawy ktorych nikt nie wybrał
a jesli wszystkie mozliwosci zostały wytypowane to wtedy wybiera taki zestaw liczb które wybrała jedna osoba
zawsze grałam 10/10 i maks jaki miałam to 6/10 :/
teraz jak zaczełam grac 2/2 3/3 5/5 to zero
za to coraz wiecej zdrapek kupuje i jestem na wielkim minusue
teraz jak zaczełam grac 2/2 3/3 5/5 to zero

za to coraz wiecej zdrapek kupuje i jestem na wielkim minusue

zawsze ostatnie lub ze srodka, ale i tak to nic nie daje prócz 2 lub 4 zł 

ide pomyslec o zestawach

bif gdzie jestes