Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 134 953. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mirek
5,31,37,55,73,80 z cht. na 2 los.-- na to miałem 4/6 o 14.00, liczę na 4 powtórki i 31 i 55 do tego i jutro jolka 1300zł wypłaca
5,31,37,55,73,80 z cht. na 2 los.-- na to miałem 4/6 o 14.00, liczę na 4 powtórki i 31 i 55 do tego i jutro jolka 1300zł wypłaca
czyżby zaraz maiało być wieczorne losowanko
pewnie p. maćiek załatwił wcześniejszą porę, nie znalazł żadnej chętnej telewizji, to trafił tu
pewnie p. maćiek załatwił wcześniejszą porę, nie znalazł żadnej chętnej telewizji, to trafił tu
isl. ostatnio zdarza mi się zmnienić typy z profilu, tuż przed puszczeniem w żb
czosnek czosnek czosnek- tak pewna pani na krakowskim kleparzu tak zwabiała po ...%%%
r36
w wawie w galerii dw.cent.- wyjście w kierunku wkd- tam też trzepią kasę szczególnie przy kumutulacjach;
a u mnie najlepiej w całym mieście idą drapki u... jolki
w wawie w galerii dw.cent.- wyjście w kierunku wkd- tam też trzepią kasę szczególnie przy kumutulacjach;
a u mnie najlepiej w całym mieście idą drapki u... jolki
trisetum
to była pierwsza drapka, którą ktoś zdrapał i zostawił na stoliku u jolki, a ja tam patrzę - a tam 20zł
to była pierwsza drapka, którą ktoś zdrapał i zostawił na stoliku u jolki, a ja tam patrzę - a tam 20zł
trisetum od tej pory przeglądam wszystkie zostawione drapki- w tym tyg. 5zł w ex. pensji było
trisetum
pukony są b. rzdko bo wszyscy sprawdzają w lottomacie, ale jak już tu pisałem 4/6 i 2x 3/6 na jednym pukonie było
pukony są b. rzdko bo wszyscy sprawdzają w lottomacie, ale jak już tu pisałem 4/6 i 2x 3/6 na jednym pukonie było
20zł, ale to było ze 3l. temu; wczoraj dostałem 5 banknotów- krzyż xl-20zł, mm-32zł, krzyż. xl-30zł/
r36
ja nie kupuję drapek garściami tylko na szt. 1-2 góra 3 naraz;
ja nie kupuję drapek garściami tylko na szt. 1-2 góra 3 naraz;
lila
kiedyś na promie wolnocłowym było takie duńskie piwo 10% , no i po 2-3 ciężko było zejść ze statku, a swoją drogą było b. dobre
kiedyś na promie wolnocłowym było takie duńskie piwo 10% , no i po 2-3 ciężko było zejść ze statku, a swoją drogą było b. dobre
torsan
drapek codziennie drapie po kilka razy, w śr.16,czw.20, wczoraj 20 i 30, dziś-5zł
drapek codziennie drapie po kilka razy, w śr.16,czw.20, wczoraj 20 i 30, dziś-5zł
hartge
na wieczór mam 9/9+ i 10/10+; a w lotto/l+ zagram jak będzie pula 2mln
na wieczór mam 9/9+ i 10/10+; a w lotto/l+ zagram jak będzie pula 2mln
dziś do jolki przyszedł popołudniu drapacz- wykupił drapek po 1zł za ok.300zł i max miał 10zł w zdrapmanie-- drapek wcześniej opucował te lepsze drapki
albin
z tych co jolka miała, ja trafiłem 10zł w zdrapmanie i 16 w drz.szcz.; a wczoraj ktoś trafił 40zł w lotku- więc zostały już te drobne wygrane
z tych co jolka miała, ja trafiłem 10zł w zdrapmanie i 16 w drz.szcz.; a wczoraj ktoś trafił 40zł w lotku- więc zostały już te drobne wygrane
e46
tak mi się podoba, że mam ochotę do puli się dorzucić- tylko wtedy mógłbym zakosić Ci ponad 2,5mln
tak mi się podoba, że mam ochotę do puli się dorzucić- tylko wtedy mógłbym zakosić Ci ponad 2,5mln
e46
masz moje mini z cht 4,10,11,25,29- w mej ocenie ladace liczby, ale to towje lotto... wyślę z+
masz moje mini z cht 4,10,11,25,29- w mej ocenie ladace liczby, ale to towje lotto... wyślę z+
3,9,22,27,48,59,63,70 - to liczby z drapki xingo które mi przyniosły 50zł - może takie do mm
isl.
nie wiem, kupiłem rano 1szt xingo 074 i 5zł miałem, a popoł. też jedną 086 no i tak fajnie wyszło
nie wiem, kupiłem rano 1szt xingo 074 i 5zł miałem, a popoł. też jedną 086 no i tak fajnie wyszło
isl.- widocznie drapkowi tylko drapki pisane i keno pisane, a reszta gier- tam gdzie te miliony
isl. we czw. czekałem na kuriera na pks i kupiłem 1szt. bitwy morskiej, włąśnie 011 i 20zł było
- przeca ja maturę z jpol. oblałęm 10x- to skąd mam widzieć jak się pisze
e46
a ja i tak zadowolony, jak się byłem puścić, kupiłem w sumnie 3 zdrapmany i 10 i 1 i 0zł drapłem
a ja i tak zadowolony, jak się byłem puścić, kupiłem w sumnie 3 zdrapmany i 10 i 1 i 0zł drapłem
slawek ja wczoraj xingo 50, zdr. 10; przedwczoraj 30 i 20 w krzyż. itd
slawek
a najlepsze jest to że oprócz zdrapmana i drzewka szcz., pozostałe wygrane wydrapane za pierwszym razem
a najlepsze jest to że oprócz zdrapmana i drzewka szcz., pozostałe wygrane wydrapane za pierwszym razem
slawek
nadal po 1zł, najlepszy zdrapman, potem drzewko, a kółko-k, też w sumnie lipa
nadal po 1zł, najlepszy zdrapman, potem drzewko, a kółko-k, też w sumnie lipa
slawek
no widzisz ciebie blisko krążą te wygrane, u mnie nic ciekawego nie padło ostatnio
no widzisz ciebie blisko krążą te wygrane, u mnie nic ciekawego nie padło ostatnio
slawek
zdrapman i xl najczęściej, a zodiak wczoraj 0zł- w sumie rzadko kupuję bo jest zastój w drapkach- jeszcze niedawno z pół paczki takiego zodiaka szło dziennie, a teraz niewiele idzie i nie mam orientacji co może być w paczce
zdrapman i xl najczęściej, a zodiak wczoraj 0zł- w sumie rzadko kupuję bo jest zastój w drapkach- jeszcze niedawno z pół paczki takiego zodiaka szło dziennie, a teraz niewiele idzie i nie mam orientacji co może być w paczce
e46
ja tam i na pl i de się nie znam, lubię nietypowe układy i ten taki jest
ja tam i na pl i de się nie znam, lubię nietypowe układy i ten taki jest
mirek, ja kupiłem xl i dupa, zaś w zdrapmanie ktoś wydrapał 250zł na numerze ...emerytki