Wpisy użytkownika dotam
Łącznie 35 780 wpisów w archiwum, pokazane od nr 281 273. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no kochani,jest coraz ciekawiej.W wygranych ani jednej 6/6 tylko 1x7/7.Komentarz jest zbędny.jocia szkoda że niemamy tych karteczek z wygranymi w MM ,parę lat wstecz.
Będę musiał się przeprosić z bukmacherką,a byłem czasami nawet dobry.
tak tylko weź pod uwagę,ludzi starszych i ludzi którzy wolą mieć kupon w ręce i wygraną też
15hubi nie wiem jak ty,ale ja też pare razy się poparzyłem na bukach internetowych
a tak gościu sobie idzie wysyła ,kasa jest od ręki,a nie jakies konta itp
15hubi , jak byś tak wygrał jakiś ładny grosz w necie,to też byś się bał/skarbówki,urząd celny,itp reperkusji/Tu tego nie masz ,wygrałeś kasa do rączki i spokój
15hubi ,ty znasz buków i ja też,ale zwykły gość skąd ma to wiedzieć, a jeszcze konta,przelewy .Sorry ,ale weź idź do np. Fortuny i wytłumacz starszym panom

15hubi ale ja teraz mówie o bukmacherce,którą TS chce przywrócić.A ja powiem ci że jest jeszcze taki psychologiczny psikus,jak się gra w necie,często nie czuje się pieniedzy, aja idziesz do buka nazienego ,to się dwa razy zastanowisz.
TS miał zakłady wzajemne, w komunie,potem je póścił i była spółka TOTOLOTEK,a teraz chce powrócić i jest spółka TRAF
z tego co wiem lottomaty ,cały czas miały opcję na zakłady wzajemne
mnie bardziej ciekawi,jak ta spółka TRAF podejdzie do tematu/stawki i itp rzeczy/
zresztą,jak poczytałem Pana Prezesa,to już doszli do ściany i muszą ten interes potraktować poważniej
emerytka46 cały czas patrzę na twój profil i tak sobie myślę,o co tu chodzi i jakie są zawarte aluzje

najlepiej jak lata temu poszłem do sklepiku w technikum i chciałem sznekę/patrz kołaczyk/
1/ bardzo ładna wiewióra
2/bardzo zwinna wiewióra
3/ ruda wiewióra
czy wszystko jest odnośnikem do Twojej osoby
2/bardzo zwinna wiewióra
3/ ruda wiewióra
czy wszystko jest odnośnikem do Twojej osoby

jak mówiłem mojej żonie ,te potrawy,to patrzała na mnie jakbym z Dziekanki wrócił

brawo Lila,swego czasu ,dawno temu miałem /miłość/ co chciała iść na szkieła
jak lemoniadowy joe wszystko zgarnia,to pozamiatane,możemy tylko na szneke wygrać

jocia to były dobre czasy,Rysiu się mylił,ale kulki były przyjaźniejsze
lila

mala557