Wpisy użytkownika doktor2p
Łącznie 25 471 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 525 888. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
są w tej chwili 2 ośrodki wyżowe jeden na północy 2 na wschodzie one sprowadza do nas zimne powietrze
https://www.facebook.com/cyclone.of.rhodes/videos/793969890711837/?theater
jakaś masakra nie nie mogę wytypować 6 liczb mam 4 i kręcę się w kółko
KACZOR001 a weź ten zestaw w swoje statystyki np za ostatnie 3 miesiące 2,9,18,19,23,37,40, 43,56,65,75 ,77
i dla tego w tym roku już się więcej nie wydusi z niego i przynajmniej do polowy przyszłego
czasami te 25% dla niektórych to bardzo dużo zwala z nóg {{hahaha}
nie jest dziwne ze mamy zapożyczenia i naleciałości z sąsiednich naci
ale to nie tylko prości ludzie tak śpiewają wystarczy spojrzeć na naszych oficjeli i establishment
to się tak ukorzeniło wśród narodu wątpię ze komuś uda się to wyplenić
ktoś miał taki plan maja być i nie można wyrzucić po za nawias
4 styczna na wschodzie polski w nocy możliwe temperatury nawet -27
lewynie czepiaj się chłopaka chce się wygadać bo wszystkie Krzyski to fajne chłopy
emeryt nie mam pojęcia bo nie miałem styczności z klockami lego
emeryt sadząc po twoim nicku tobie bliżej do klocków lego bo na starość się podobno dziecinnieje nie prawda ?
gryks porostu jak moje dzieci były na etapie klocków nie miałem czasu żeby się z nimi bawić a w czasie mojego dzieciństwa klocki lego były rzeczą nie dostępna
są 2 opcje albo ktoś jest lekko upośledzony umysłowo abo udaje opcja 1. hejtowanie takiej osoby w zasadzie świadczy samo za siebie kto jakim jest człowiekiem. Po prostu ignorować