Wpisy użytkownika dms
Łącznie 662 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 274 487. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
każdy zacofany rewolucjonista zobligowany jest do płacenia daniny w TS na rzecz POprawienia sytuacji przedwyborczej,
tyle desek się spaliło, trzeba zrobić reprywatyzację lasów. i to już
2 274 570. kundylet 2015-02-16 (15:17)
witam, jestem tu nowy, aczkolwiek długo korzystam ze strony, słyszeliście, że mają być jakieś zmiany w MM?
no remont będzie kosztowny, jest reakcja MSW
witam, jestem tu nowy, aczkolwiek długo korzystam ze strony, słyszeliście, że mają być jakieś zmiany w MM?
no remont będzie kosztowny, jest reakcja MSW
,, A PRACA TUTAJ BĘDZIE SIĘ OPŁACAĆ,, a po majestatycznych polanach polskich wsi, hasać będą perłowe renifery
jak kupon będzie kosztował 4 złote, to pracownicy ochrony będą pracowali 1,5 godziny na dwa zakłady
2 274 587. greg 2015-02-16 (15:29) Ania BrawoTs na kolana
29.02 .
15
-pewniak 15
29.02 .
15
-pewniak 15
a na stronie multipasco będzie słychać tylko bęben maszyny losującej
niezależna komisja niewidomych będzie obserwować POprawność losowań
łysego ganiali z szlifierką,by się lepiej glaca swieciła, ale się nie dał - nastąpił spadek napięcia w maszynie losującej
koniec swiata będzie wyglądł tak: PO traci poparcie, PiS and love przejmuje władzę, antek zostaje ministrem obrony narodowej, pod pałacem PO, SLD, PSL organizuje majdan. rosjanie wysyłają na odsiecz zielone ludziki......., resztę każdy już niech sobie sam dopowie
zgodnie z tradycją, udałem się do kolektury i wpłaciłem daninę w postaci 2,50
2 274 742. zgrywus 2015-02-16 (18:53)
mając 2,50 to bym nawet nie wchodził tylko poszedł sobie piwko kupić
poszczę, jedno mnie drażni
mając 2,50 to bym nawet nie wchodził tylko poszedł sobie piwko kupić
poszczę, jedno mnie drażni
a teraz umieszczę swoje typowanie, w archiwum ( by nie padły po przeglądzie strony przez niezależną komisję )
a to dobrze... ale czemu siedzisz przed kompem, a nie w samolocie na malediwy ???
2 275 596. mrowka faraona 2015-02-17 (19:44) Plock
na siłe próbuje się kogoś uszczęśliwiać. Cyganie mają inną mentalność, aktywizację "zawodową" przekazuja sobie z pokolenia na pokolenie. Koniecznie chcą cyganów unicestwić, a oni i tak sie nie dadzą. A ty wasyl-piaski nie podnicaj sie takimi tematami, bo i po co. Odsetek korzystających z pomocy społecznej wsród cyganów jest niewielki. Więcej Polaków siedzi w domu i nic nie robi, poza biadoleniem...taka jest prawda.
dokładnie tak, i nie ważne gdzie, i na jakim poziomie życia. My kochamy narzekać
na siłe próbuje się kogoś uszczęśliwiać. Cyganie mają inną mentalność, aktywizację "zawodową" przekazuja sobie z pokolenia na pokolenie. Koniecznie chcą cyganów unicestwić, a oni i tak sie nie dadzą. A ty wasyl-piaski nie podnicaj sie takimi tematami, bo i po co. Odsetek korzystających z pomocy społecznej wsród cyganów jest niewielki. Więcej Polaków siedzi w domu i nic nie robi, poza biadoleniem...taka jest prawda.
dokładnie tak, i nie ważne gdzie, i na jakim poziomie życia. My kochamy narzekać
była reklama w tv - slońce za jasne, piasek za gorący, woda za ciepła,...
za pół roku trzeba będzie chodzić pod telebim, przy głównej siedzibie
pamiętam mod na sukces z początku lat 90tych, miałem z 10 lat. dziadkowie katowali równo z karingtonami
nie oglądam tvp, tvn, polsat itd (ewentualnie jakiś film, zero wiadomości)