Wpisy użytkownika dionicos
Łącznie 1 269 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 044 653. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Napisałem, ale chodzi o to ,że jakieś tam zaufanie masz do firmy i raczej oczekujesz ,że oni ci powiedzą ,że wygrałeś- zaleta online, ale jednak nie do końca.
dotam przeczytałem, ale nie zmienia to faktu, że trzeba ich pilnować.
pisowski plan dla POLSKI, to Ci już powiem- ograbić do końca i sperdolić do liberalnych krajów z majątkiem.
Kuwa, arczi jak ty kaleczysz język polski i najciekawsze to jest ,że kalecząc język polski, rwiesz się do pisania elaboratów
Ja czytam tylko pierwsze zdanie, przez następne nie mogę przebrnąć,po pierwsze nie rozumiem, po drugie nie chcę być wspólnikiem zbrodni, którą waść czynisz.
Komentatorzy dno. Na początku tekst " w imię boga i syna" Od Rydzyka gości biorą.
Robal też bym się nie obraził jakby to był ten dzień?
Makler wiadomość przeczytana chciałem odpowiedzieć,ale zablokowałeś nawet priv wiadomości.
Makler wiadomość przeczytana chciałem odpowiedzieć,ale zablokowałeś nawet priv wiadomości.
Niemcy nie mają śmiesznych przepisów, oni mogą grać na portalach a'la lottoland gdzie multi polen jest dostępny. Tu nawet jeśli ktoś trafi 10/10 to nasze lotto nie wypłaca , i nie ponosi strat.
@4 209 367acios: A, ty na Katolicyzm-nic się nie różni ekstremizm w wydaniu krzyżyka, czy w ich półksiężycu. Odwal się od maklera, jest jaki jest, ale on jest Gość.
A to sorki rzeczywiście nie o to biegało, źle to odczytałem, jeszcze raz przepraszam.
@4 209 376acios: byś ćwoku wszedł na mój profil i byś wiedział jak mam na imię.
Ty też mnie nie obchodzisz. Choć wchodzę nie raz na typowania innych osób, ale zasadę mam jedną, jeśli biorę te liczby to wysyłam też drugi kupon dla niej, niestety nigdy nie zdrzyło się abym Paska prosił o kontakt.
@4 209 395Biedroneczka1977:
Ja w mini już nie gram ,nic mi nie wchodzi ,choć kiedyś najwięcej wytargałem w tą gre.
@4 209 405Bolo22: Bo to wbrew pozorom trudna gra.
@4 209 412Bolo22: Nie na trafił
@4 209 417acios: Mądraliński- udowodnij
@4 209 421acios: czuje bajeranta- nie da się wygrywać wiecznie, awidzę że ty podskakujesz powyżej zasad Prawdopodobieństwa
@4 209 429acios: ale po innym nickiem bo masz taką śmieszną buźkę przy swoim nicku jako początkujący chat-mann.
Witam ,jak nigdy dziś tu zajrzałem. Robal i wszystkim kogo wymieniłeś- udanego i do kabzy wpływu.
Ogólnie składam się na tych co mają szczęście. Przysłowie mówi, że głupi ma szczęście, więc mam pocieszenie.
Od roku nic ,a gram no czasem pyrrusowe wygrana, włożone 50 PLN. Wyciągnięte 20pln.
Ech ,ale na pocieszenie powiem,że już kiedyś tak miałem, nic nic i sys. 9 w mini dał mi 9600 ,a blisko była główną.
Bo matematyki nie da się oszukać,nie wygrywasz małych wygranych , a grasz to musi Cię trafić coś większego.
Dobra zmykam,może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Unikam chata nie mogę zdzierżyć seby,irytacja apogeum i elaboratów arcziego z pospolitymi błędami ortograficznymi,choć przyznam, że się poprawił w pisowni.
@4 286 072Sebastian_M: Chyba tylko o tej szopie gadasz, dziś nieruchomości w cenie, ludzie uciekają od banków inwestują w mieszkania i domy, bo w ziemie nie mogą bo trzeba być rolnikiem lub księdzem.
Nie płacić blikiem na online - kasę z konta biorą ,ale nie zasilają lotto konta.
Seba - do Dionicosa to ci brakuje ; i nie ryzykuj starcia ze mną bo cię inteligencją pogrążę. Po prostu cię oleję.
Tom Ziomalu zagarajmy na liczby 18 38 49 stawka x 2 108 potencjalna wygrana
Seba to ty jesteś problemem, ty jesteś gnojkiem tej strony. Pzdro. kończę dywagację z tobą.
A tak wpadłem na stare śmieci. Nie Zbyszek ja ,jeśli już to tylko multipasko
Mini mnie nie lubi - przegrywam z kretesem, choć prawdą jest, że w tej grze najwięcej wygrałem 7200 ale sys. 9 czwórkę w tedy trafiłem.
jeśli ktoś to puści to na swoją odpowiedzialność 67,79,16,60,06
Darkowi to bym nie ufał RT1 , znam go netowo i się tylko mądruje, a znam fakty,które raczej na jego korzyść nie przemawiają.
@4 371 112islandorka30,5: Isla prawdą jest, że tzw. pomaga ale byłem światkiem zbanowania go na innym portalu za naciąganie.
@4 511 927Janeczka0409: wujek to bardzo inteligentny człek skoro widzi to czego wyznawcy latającego kwa, kwa nie chcą widzieć.
Witam, tak spóźniona wszystkich, wpadłem tu po dłuższym czasie zerknąć czy osik się zmieniło.
@4 511 938wujek47: dobre - kupuje tą analogię.
@4 511 940wujek47: ale to wyskakuje samo jak kliknę w two pod i pisze do ciebie.
Mam grube paluchy i proszę wybaczyć mi literówki lub ich brak.
Dawno mnie tu nie było i nagle pisuarów brak, zawsze kiedyś z nimi wdawałem się w konflikt przepowiadając co ich spotka. Poczują zima , będą palić meble a ich guru będzie na Jamajce ekologicznie się ogrzewał i miał ich w d....
« Poprzednie 100Kolejne »