Wpisy użytkownika denis
Łącznie 815 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 167 890. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A róznie przeważnie słuchałem ludzi bo chcieli sie wygadać na 0-700
Ja im przytakiwałem , mówiłem że mają racje i jakoś przeciągałem rozmowe bo mi płacili od przegadanych minut , wberw pozorom jest to ciężka praca
Np. dzwoniła kobia z 50 pare lat i chciała poflirotwać bo mąż ją olewa
Albo jakiś typ się żalił że jego dziewczna ma piegi na twarzy i go to brzydzi ale nie ma odwagi jej powiedzieć
Ja poluje na ekstra pensje bo praca to jedyny nałóg jaki mi nie grozi
Fiolka nie gadaj już przez tel bo przegapisz moment kiedy stałaś sie milionerką
A pierwszy raz kiedy sie zostaje milinerem pamięta sie do końca życia
W korei północnej są najwyższe wygrane w totolotka . Tyle że zawsze szczęśliwe liczby skreśla Kim Dzong Un
To puszczajcie tuż przed losowaniem , jak uważacie że ts planuje wyniki losowań
Ja gram 4 zakłady . Te same liczby . Zmieniam tylko te od 1 do 4 .
Z typowaniem licz od 1 do 4 nie ma problemu . Inwestujesz 20 zł i cie ta liczba nie obchodzi . Gorzej trafić 5 z 35
Chyba tylko ja sie zorietowałwem że to nie te wyniki , reszta widząc wyniki przed losowaniem już pewnie myślała że to spisek układu i agentów WSI
Taaaaaaa spisek jest w EP i tylko Macierewicz i jego eksperci mogą to ujawnić i wyjaśnić . W niedzile podobno Putin wygrał a w środe Gorbaczow .
Nie , bo wspierasz Rosje , układ i agentów WSI . Lepiej na rydyjko wyślij to 5 zł
Jak nie puścił tego za 100 zł to będzie nim teraz rzucało jak kotem po zarzucajce albo go sczyści jak kota po budyniu
Ja właśnie dlatego nie puszczam nigdy stałych tych samych licz . Jak bym puszczał i raz bym nie puścił to bym sobie potem pluł w brode i nie tylko w brode .
Profesor jutro wygłosi wykład pod tytułem : " Jak wytypować trafne liczby i nic nie wygrać"
Czytałem nie dawno gdzieś w internecie że osoby używające zbyt dużo emotek mają problemy emocjonalne związane ze swoją osobowością
Eeeeeee on już miał swoją szanse i jej nie wykorzystał , nic 2 razy sie nie zdarza
Ja też kiedyś taki numer wywinołem . Miałem zatypowane meczu u bukmachera ale byłem chory , deszcz padał i jakoś nie chciało mi sie iść . No i nie poszedłem . No i co sie okazało ? wygrał bym 3500 zł
ja jak dziś wygram EP to zrobie impreze w nocy ze środy na niedziele
Rutkowskiego wynajmij niech sie dowie kto to wygrał jak Cie tak bardzo interesuje