Wpisy użytkownika dama_kier
Łącznie 473 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 716 869. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
adrian ano dla starannie wyselekcjonowanej elyty której wydaje się,że może jeździć po drugim bo ma $
a właśnie,że nie
a właśnie,że nie
adrian76 a było cos takiego - wystarczy poczytać forum,ktoś się sam oficjalnie przyznał.
ja i adrian76 to rozczepienie osobowości czy tożsamości płciowej Żelko?
A może ktoś potrafi się identyfikować z inną osobą ( bez naruszenia swojego własnego "ja" ) patrzeć co jej dolega?
Niech zobaczy jak wygląda rozczepienie ( osobowości czy tożsamości płciowej ? ) bez oceniania czy to normalne czy tez nie.Nie mam takich uprawnień
A może ktoś potrafi się identyfikować z inną osobą ( bez naruszenia swojego własnego "ja" ) patrzeć co jej dolega?
Niech zobaczy jak wygląda rozczepienie ( osobowości czy tożsamości płciowej ? ) bez oceniania czy to normalne czy tez nie.Nie mam takich uprawnień
adrian76 on myśli,że tożsamość wieloraka-nie zrozumiał jednego z postów
Żelka niejaka uzytkowniczka pisała o Tobie żeś ładna kobieta,a czy Ty potrafisz cos pozytywnego o kims?
Czy tylko sie doklejac
Czy tylko sie doklejac
Żelka no ja Was odbieram podobnie
lila czytałam jak poniewierałaś "wyglądem" innych zwłaszcza jednej użytkowniczek
lila czytałam jak poniewierałaś "wyglądem" innych zwłaszcza jednej użytkowniczek
umyję włosy robię to co dzień mam zdrowe niezniszczone i ładne
ulka121212 policz swoje "miłe" posty do mnie a moje do ciebie - dlaczego to robisz
1 717 274. ulka121212 2013-09-17 (14:24)
ty policz głupotę swoją dama_kier
popisaliśmy trochę - mogę se już iść?
ty policz głupotę swoją dama_kier
popisaliśmy trochę - mogę se już iść?
mam nadzieję,ze nie będzie nikt wywoływał jak i madzię77 na tym czacie?
Wywoływał bez określenia czego chce od niej.
Wywoływał bez określenia czego chce od niej.
ja sie nie kłócę,nie ma z kim i o co.Ewentualnie odbijam tylko czyjeś emocje,leki,wady - powodując agresje jakby ludzie byli chorzy i na grandę chcieli zatrzymać te chore uczucia w sobie
spadam faktycznie
spadam faktycznie
ksings sprawy opieki medycznej powinno regulować państwo i spory czy Owsiak jest kul czy be sa po prostu głupie
to prawda - nawet jeżeli coś uszczkną dla siebie to i tak zrobił dużo dobrego.
ksings mam to w poważaniu co kto o mnie pomyśli czy powie.Znam realność życia układów układzików potrafię wartościować i w tym wypadku własnie tak myślę - jeżeli nawet coś wziął dla siebie to i tak zrobił dużo dobrego
zależy jaki mąż - jak sam sie będzie szlajał to bez skrupułów (juz teraz )
1 717 637. Monet 2013-09-17 (17:55) Gród Gryfa
halapek>> i dlatego tylko im kibicować żeby się spotkali.
Jedno polegnie.
Monet -> optymista
halapek>> i dlatego tylko im kibicować żeby się spotkali.
Jedno polegnie.
Monet -> optymista
Monet jak przypadnie do gustu to kociołek z wywarem ugotuję podam i nie zwieje
halapek ano bywam - Ty nigdy?
halapek ano bywam - Ty nigdy?
halapek słusznie tez "prawdę" mówię tylko w okreslonych sytuacjach
ha ha ha - "TAM" kobieta / taka prawdziwa po prostu nią jest inaczej to hipokrytka lub chora jakaś.
ksings spotkamy się oczywiście - sama ciekawość z mojej strony
Monet daj spokuj już krzysiowi ma czas 21 lat
Monet daj spokuj już krzysiowi ma czas 21 lat
pięknaja,a co Twoim zdaniem ta nieszczęsna m77 chciała ugrać
moana28 witaj
moana28 witaj
moana28 ktoś mi właśnie podesłał link na gg z adresem innego forum z Twoim nickiem w tle
to nie ja mam pecha tylko Ty że ktoś użył Twojego nicka? pa pa nie tym tonem
tylko jak znam życie,ludzi,świat winy nie ma po jednej stronie