Wpisy użytkownika click41
Łącznie 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 329 533. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
siema ee nic dziś nie wygrałem w MM szkoda
ale za to tydzień temu wygrałem 54zł

ale za to tydzień temu wygrałem 54zł

moja ciotka nienawidzi LOTTO z takiego powodu ze nigdy nie wygrała większej sumy nie gra już od dobrego roku... a grała aż 10 lat dała mi 50 zł i założyła sie ze za te pieniądze nie wygram więcej niż 50 zł jeżeli wygram to da mi kolejne 50 zl a jeżeli przegram to ja będe musiał dać jej 100 zł ze z natury lubie wyzwania przyjąłem zakład wiem ze będe grał w MULTI MULTI ale niewiem jeszcze na ile skreślen może doradzicie?
sorelka dobry pomysł na 3 skreslenia a za 2/2 ile placa bo pusciłbym na 2 i 3 skreslenia?
asiat tak łatwo sie nie poddam.. raczej bede próbował grac na 2 i3 skreslenia
asiat nie jestem nastawiaony ze wygram jakieś miliony ale na przykład 50 lub 500 zł juz sa jakies szanse
wróciłem ze sklepu kupiłem 2 zdrapki "KOPALNIA SZAFIRÓW" po 2 zł w jednej 2 zł a w w drugiej 5 zł ma się to szczęscie...
Brjan ale juz 3 zł na + jestem jutro ide puscic na 3 skreslenia MM
każda powinna srednio wychodzić co 4 losowania ale tak nie jest...
lucky grzybek no własnie chu... ich tam wie sprawdzić tego nie można przynajmniej my.. ale LOTTO to chyba gra losowa chyba....
graliscie w EKSTRA PENSJA jak wam poszło 5 zł to troche duzo jak za 1 los....
maniek 76 dobry typer jestes 1000,2000 na czysto w miesiqc gratulacje
jackwar czyli mozna powiedziec ze kazdy jest do tylu oprocz tych szczesliwcow
zgrywus narazie musze sie skupic na d wygraniem zakladu ale mysle ze wygram go jutro o 14
babcia mi nie daje. ciocia mi dala bo sie ze mna zalozyla i zamiast pisac ciocia to pisze babcia
« PoprzednieKolejne 100 »