Wpisy użytkownika cirispadme
Łącznie 187 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 099 588. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
ale jeszcze lepszy jest film nietykalni
genialny
genialny
a po co ściągać wejdź na zalukaj.tv
tam jest zadarmo i bez rejestracji
tam jest zadarmo i bez rejestracji
ja narazie nie moge ogladac bo mójwspaniały mężczyzna nie wgrał karty dzwiekowej ...po czyszczeniu kapa
a i nie polecam filmow z 134 film strasznie zawirusowana strona
dobra ja odpadam sayo....znaczy aleksandro porpraw sie dobranoc państwu
3/8 poraażka
masacra
jak to zrobić jak to ugryżć?
jak to zrobić jak to ugryżć?
hej wam ale miałam farta wczoraj pomieszały mi sie dni i jak wstałam rano to sobie ubzdurałam ze już było losowanie dl i dobrze ze nie wywaliłam tak jak to mam w zwyczaju tego kuponiku bo dzis rano patrze i dochodzi do mnie ze to dzisiaj jest sroda pacze a tam trujeczczka)
hej wie ktoś jaki był rekordowy długi odstęp 1 l dla mm?
w sensie jak długo liczba może nie wypadać?
w sensie jak długo liczba może nie wypadać?
aha dzieki...
pa pa
dobra 5 multlitkow 10 i dwie 6 i kaskada puszczona
z ta kaskada to nie wiem co mnie podpusciło
z ta kaskada to nie wiem co mnie podpusciło
ale jak już wygrywać to pocałości ...a jakoś dzisiaj idzie
to lotto plus to jak działa?
hej gramy dzisiaj?
haha lila możesz mieć wypaczone sa specy od tego mi naprawiali wszystkie okienka bo dom dopiero co osiadł
haha ja mam lepszy bajer posiadam podgrzewana podłoge w domku wiec moge sobie wietrzyć ile wlezie a w nózki i tak mi ciepło bedzie
15 lat temu raczej nie był
dobra do numerków
to nie podlega dyskusji ogrzewanie podłogowe zajebista sprawa kominek jeszcze lepsza
ja mieszkam i tu i tu i powiem ci tak pół na pół w domu jest ogrom pracy
w mieszkanku dużo mniej
w mieszkanku dużo mniej
Lila do kominka to trzeba mieć jeszcze pejzaż za oknem)) łaki pagórki lasy
i śnieg wtedy i lampka wina
ja w jednym domu mam z każdej strony po willi w dworku pod siedlcami mam piękny pejzaż całe hektary lasy jeziora sarenki sobie przychodzą pod same okna
hm lila dam Ci na tydzień mój dom jak dasz rade utrzymać go w należytm porządku to Cie ozłoce
radar1111Pa
zamczyska nie.... na całe szczeście
hm w moim domu mieszka 14 osób 1 pies 2 koty 8 szczórów hodowlanych w tym 2 dzieci jest co sprzatac
co Ty wiesz jak fajnie niemusimy płacić za ogrodnika kucharz nauczyciela od muzyki nauczyciela jezykow obcych ferajna jest wesoła mamy komputerowca handlowca w budowlance
zgrana ferajna
zgrana ferajna
właśnie dzieci są mistrzami w brudzeniu
nie wiem ja sie3 przywiazuje do ludzi u nas jest super taka cieplutka atmosfera
oj dzieci potrafia
hej
hej
hej
czemu wy tak wszyscy dziwnie wypisujecie nie mam poczucia tu wspólnoty
jak mowie hej to do wszystkich "jak wszyscy to wszyscy babcia też"
jak mowie hej to do wszystkich "jak wszyscy to wszyscy babcia też"
kurcze mam półgodziny na wybranie tych nr i zero pomysłu jak to zrobić
haha (powót) wy sie nie śmiejcie tak co do tej przyszłości jak mi sie dzisiaj przysniło ze jest rok 2016 mam cudowne dziecko z loczkami które strasznie ciezko rozczesac oprócz tego psa który zjada mi buty i jest głupi i że mam jakas wazna prace to jak mi sie o 3 w nocy wstało
to zachowywałam sie jak mysz zeby dziecka nie obudzic z zaplanowaniem wyprowadzenia psa na spacer i dokonczenia jakichs raportow w miedzy czasi przed praca
moj narzeczony w szoku ze gadam cos do niego o psie i czy patrzył na policzek klary bo chyba ma jakas wysypke skapnelam sie jak zapaliłam swiatło i pytam sie go co zrobił z półkami i gdzie sa lampki
smial sie ze mnie z dobre 2 h
efektem mojego snu było to dziwne zachowanie
sen był bardzo realistyczny takiego jeszcze nie miałam
sen był bardzo realistyczny takiego jeszcze nie miałam
to tak jakbys był w spiaczce budzisz sie i ne jestes wstanie rozróżnić
dobra ja lece po fajki
całkowita masacra 3/10 i0/2
hejo wam i jak tam wygrane?
O jeny WAM
no i o to chodzi
a u mnie 0 w og nie chce mi się grać
straciłam serce do lotto i dużo kasy
a u mnie 0 w og nie chce mi się grać
straciłam serce do lotto i dużo kasy
haha Pani
w dodatku z innej bajki
no pisać zabawiać a nie wszyscy śpią
proszę jacy całuśnicy...a fee mam uczulenie na ślinę
ranyyyy jak ta noc się skończy to dajcie znać
Po drodze do pralni napotkałam budkę lotto .Pozwoliłam sobie zagrać w dużego lotka kumulacja w końcu 10 000 000 milionów, nie? Nawet, jeśli nie mnie, to komuś się poszczęści. Dokupiłam dwie zdrapki nie licząc nawet na wygraną. Jedna trafiona, uśmiech pojawił mi się na twarzy. Jednak chyba nie jest tak źle z moim szczęściem. Wychodząc spojrzałam na plakat loteriady. Ponieważ, ze mnie naiwne dziecię i lubię te wszystkie szanse na wygrane, sprawdziłam czy wzięłam z sobą paragony. Po czym, przypomniało mi się, że Pani obsługująca ten cały interes w ogóle mi ich nie wydała ani za pierwszym kupnem, ani za drugim. Cofnęłam się z powrotem do budki z miną rozjuszonego byka. Grzecznie zapytałam o to, czy jednak mogła by mi wydać moje paragony. Musiałam mieć chyba pioruny w oczach, bo nie dość że, Pani mnie przeprosiła ,to jeszcze dała mi całą kupkę paragonów klientów, którym widać albo na nich nie zależało, albo brakło odwagi, żeby po prostu zapytać. Jako uspokojona klientka wyszłam z kolejnym uśmiechem na twarzy tego dnia. W drodze do pralni z papierosem w ręku, przeliczyłam ilość kuponów, dostałam aż 27Dziki!
dodam że jestem analfabetką wtórną
hehe
hehe
dobra palacze są?
nie no na razie wklepałam połowę
ta właśnie nie wiem strona chodzi jakby chciała a nie mogła
jocia jesteś blond ruda czy brunetka?
zagramy w coś nie wiem prawda fałsz
do której kto nie chce musi nie spać?
a piwne to jakie zielone?
czy takie braz złoty?
czy takie braz złoty?
dobra ja spadam obejrze coś na zalukaj
co ja pacze?
witam witam ii o zdrowie pytam;D
kolorowych
haha moge sie zalozyc ze to stad ktos sciagnal numerki ale wiedzial jak je zmiksowac
przeciez to wola o pomste do nieba na 3 zaklady lacznie 23 rozne liczby trafilam 9 oczywiscie nie moglam ich skleic prawidlowa zeby bylo 9/10 haha histeryczny smiech
no to gratuluje cholerka moze i na mnie trafi
o jeny dajcie juz pokoj i zmiencie temat
kontynuj
nie wiem ja robie rozne fikumiku
z liczbami zazwyczaj miksuje najpierw probowalam wylapacc powtarzajace sie ale misiek dal czadu i nas okazja ominela
no tu patrze sobie
porrownuje z pewniakami mapami i typowaniem ogolnym
porrownuje z pewniakami mapami i typowaniem ogolnym
hm nie powiedzialabym kiedys gralam systemami ale to jest dopiero nieoplacalne
jeny ktos tu ciagle pisz alex i o sie gubie pozdrawiam jakas inna alex
no ja jestem stara ale rzadka haha ze mna to juz nawet przez gg cos tlumaczyles zawziecie Pasko
skroconym chyba nie znam sie nie gadam z nikim o tym lotto niz z wami i zwiazku z tym czuje sie jak kosmitka
kurcze najgorsze jest to ze moj dziadek gra w lotto i za chiny nie chce powiedziec jak to robbi ze zawsze jest na plusie mowi mysl sama dziecko i o....
i jeszcze ta babeczka ktora smie twierdzic utrzymuje sie z multi multi nie moge jej dorwac chyba normalnie kryje sie przede mns albo nawet sie przeprowadzila
a ja radze obu paniom przeczytac ksiazke toksyczni rodzice
bo conajmniej jedna z moich obserwacji nie radzi sobie z zyciem i z swoimi pokladami negatywnej energii
dobra ale co Pasko ma teoretycznie zrobic faktem jest ze nikt nikogo nie powinien obrazac ani wysmiewac co czesto sie tu niestety obserwuje ale co on ma zrobic? skoro od dlugiego czasu wszystkim to odpowiada?
do typowania przystąp
ja też 4/10 a najgorsze że dzisiaj padły moje liczby 10/10 w keno i to na moich oczach
wasyl-piaski oby
hehe
Ja nie wiem czy dobrze puściłam bo troszku nie pomyślałam i dałam liczby które miały iść tylko do losowania przed chwilą ...ale co tam stare przysłowie pszczół mówi żeby wygrać trzeba grać więc może a nóż widelec wypadnie
niedługo za oddychanie też będziemy płacić XD
« Poprzednie 100Kolejne »