Wpisy użytkownika ceha
Łącznie 4 728 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 360 653. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
damian pisałem z nim niedawno w nocy i nie wiedział o wygranej dopiero przyszedł z pracy po północy i pisał że wygrał -musiałbym cofać czat --mw 12.....coś tam
ile zakładów nie pisał ale się cieszył i mówił że po wygraną jedzie do Poznania rano
JAK BĘDĘ MIAŁ TROCHĘ CZASU TO COFNĘ CI PODAM BO TERAZ LECĘ COŚ WYSŁAĆ
jako długoletni gracz też domyślam się że dzisiaj wieczorem to była kolejna wpadka Ts. I UWAŻAM że MCSI SŁUSZNIE sugeruje ŻE COŚ JEST NIE TAK
ponoć najlepiej typuje się gdzieś na otwartych przestrzeniach w górach lub nad morzem wtedy szóstki szybciej wpadają i mini -piątki też
witam
karwaść wreszcie coś dali 1\1 2\2 2\3 i 5\10 na granie by coś było
karwaść wreszcie coś dali 1\1 2\2 2\3 i 5\10 na granie by coś było
o marijanna, gdybyś była zakochana
nie spała byś w tę noc
tę,ciemną noc
nie spała byś w tę noc
tę,ciemną noc
witam również serdecznie
miałem zamiar pojechać do lasu poopalać się ale coś się chmurzy
miałem zamiar pojechać do lasu poopalać się ale coś się chmurzy
A w Panewnikach jest dopiero super to moje naj -naj miejsce idealne i za darmo miejsce do niedzielnego odpoczynku
nie jestem pracownikiem fizycznym,ale dzisiaj miałem taką pracę cięzką fizyczną i tak mnie ręce bolą że nie mogę długopisu utrzymać jak ci fizyczni mogą ciągle i ciężko pracować przecież to się za***ć idzie tak pracować
jak byłbym prezydentem to bym szanował wszystkich pracowników fizycznych
za 50gr można mieć 10\10 a to już coś lub za 3zł dwa zakłaadziki MM i 2 Mini
dusia jeszcze nie bo przed chwilką przyszedłem dopiero z pracy -ale póżniej coś podam