Wpisy użytkownika camilex
Łącznie 3 420 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 488 867. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Grajcie na chybił trafił ,nasze umysly nie są w stanie wygrać z kompem w warszawce
No i nareszcie panimales to jest ze wszystkimi grami liczbowymi.
Pamiętam jak wchodził mm 9/9 bylo co losowanie a i częściej wpadalo 10/10 w pewnym okresie zmienili maszynę losująca i szlak trafił do dzisiaj.
No tak bo kidys mm byl za 1.25 i byli za dużo wygranych wiec doj....srube.
Jak to działa to można pisac do rana,ja nie mam aspiracji na doktoryzowania się.
Panie Ziobro kiedy dobierzesz się do doopy ts,przecież jest pan od sprawiedliwości.
Wielka ustawka,przy takiej kasie zawsze wygrywa jeden.Zeszlym roku skroili Polakow na 5.2 mld zlotych.Wymienili prezesa a ustawki pozastaly.Caly ten TS dziala na zasadzie kaskady ty typujesz a my I tak cie w ch*ja zrobimy nawet Ziobro dwa w jednym nic nie zrobi!
Mozecie sobie typy podawac AZ do usranej smierci i sie tym jarac a wynik bedzie zawsxe ten Sam,zero
Juz bardziej prawdopodobna I czesciej wygranych jest w mini Bo kaskada to juz dno kompletne.
To jest cala kwitesencja calkowitej obludy w kaskadzie I jeszcze beszczelna w telewizji reklama MM.
Dawno a to dawno temu mozna bylo w lotka miec chociasz 3 a teraz ni ch*j.
Angierski czy ty przypadkiem nie jestes z kosmosu,jakis tam Alf?
A to nowosc jakas,moze I masz racje z 20/3 sadze ze ze moze dwa wiecej.
A ja mam innego pomysla,skresl sobie 4 zaklady po 10 skreslen.Nastepnie po kazdym losowaniu Sprawdz Jakie liczby weszly I z tych twoich 4 zakladow ulusz takie ktore moga wejsc.
No tez jest zgoda,Bo teraz jest duzo powtorek,ale najgorsze jest to jak wylosuja stadami jedna za druga.
Kaskada zrobi z ciebie dziada,wiadomo juz gdzie poszlo 20 baniek?
Wczorajsze losowanie o 21.30 to byl zajebisty strzał,same dziesiątki.
Ludziska,jestesci bardzo upierdliwi z tym waszym podawaniem liczb,wiadomo ,ze TS ustawia wszystkie gry.W 2015 roku skroili graczy na 5.2 mld zlotych.Cos wiecej dodac?
Nie lepiej kilka razy sie e lep polnac I oprzytomic przed wyslaniem kuponu?
Ale moge cos wam poradzic,skreslijcie sobie 4 zaklady po dziesiec liczb i sprawcie sobie po losowaniu,jak to wygląda na kuponie.
Teraz to można cos tam wygrać na eybranie liczb ,ktore się powtarzają.
Ale to i tak dupa bo niektóre losowane liczby idą stadami czyli jedna za drugą.
No nie,jestem nowicjuszem,jak josz.Tylko nie poprawiajcie"josz"