Wpisy użytkownika camilex
Łącznie 3 420 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 464 546. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie musisz się do tego stosować i każdy rozumny człowiek ma swoje zdanie w tym temacie.
No to podaj mi chociaż 1 wylgaryzm do ciebie czy pani szanownej Lucyny?
Ja znam inna koncepcje tj.glowny computer w warszawce zlicza esxystkie kupony z calej polski I wygrana tj.cala suma z kumulowana na wyslaniu kuponow za 2,50 czy z plusem nie moze przekroczyc okreslonej w regulaminie sumy przeznaczonej na wygrane.brak 10 to jest czysty zysk dla ts.sprawdz codzienmie Jake wplywy pieniezne wplynely do ts. A jaka suma zostala przeznaczona na wygrane.
Chociaz mam watplowosci ze ts.podaje prawdziwe Dane co do losowania tj.ilosc wygranych
No nie ale war to pomyslec to za nasza kase jest to wszystko ustawiane I to boli.
No ale nie takim sposobem,moze rano zapukaja do mnie panowie z CBS bardzo bym chcial.
No tak jak wygrasz to podatek biora a jak duzo stracisz to maja to w dupie I nikt CI tego nie odds I to jest ok. KoorwA
Mam pewna koncepcje na 2 lub 4 osoby nie zalezy mi na wygranej ale zeby moc I'm dowalic.
Te wsxystkie gry dzialaja na zasadzie kaskady ty typujesz a my I tak cie w Ch... Zrobimy!!!!!!!!
Ażeby wygrać to trzeba podpatrzy ekran z tylu,tam będą właściwe liczby.
Scignijcie sobie program na keno i zobaczycie jak trudno jest trafić cokolwiek.
Ludzie nie ma żadnego pewnego 2/2 czy3/3 pewne liczby trzeba obstawić np.10/10 skreslamy 6 zakładów to będzie 60 liczb i zpozastalymi skreslamy po 2 lub 3 liczby ale w pojedynkę to jest trudno i dużo kasy wychodzi.
W mm można grać na powtórki bo dużo liczb się powtarza sle nie 10/10
Jest keno program w internecie prosze go sciagnac I wtedy mozna sobie porozmawiac o grze.
No siedzialbym sobie w kolekturze I patrzylbym jak mnie w Ch... Robia na cala 100
Kupilem za 100 zdrapek I potem sie polbie drapalem 30 minut Nic nie wygralem.
No widze ze dla prezesia t.s szykuje sie zajebista premia na koniec roku zo robienie z ludzi glupkow.moze tak od 1-20 prezesiu.
Z kazdym zagram na moich zasadach Bo w pojedynke to jest sie bez sza ns.
Szkoda ze niema ty pasko bo bym miał sporo pytan odnośnie gier liczbowych
.
.
Wes sobie szklankę mleka i zaśnij sobie spokojnie jak na dziecię przystalo .