Wpisy użytkownika bromik
Łącznie 137 wpisów w archiwum, pokazane od nr 77 488. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
hipcio>> zapewniam Cię, że aby poczuć obecność Boga (czy innej "siły wyższej") nie trzeba iść do kościoła... Czyż Bóg nie jest wszędzie?
kriss83>> ja, po wczorajszym sukcesie, nie grałam, wytypowałam sobie "na sucho" i.. 0z14. Niestety częściej jest "pod wozem" niż "na wozie"...
torsan>> jeszcze się nie zdarzyło, żeby wszyscy byli zadowoleni...
Zawsze musi ktoś przegrać, żeby wygrać mógł ktoś...
Zawsze musi ktoś przegrać, żeby wygrać mógł ktoś...
a już myślałam, że stara maszyna weszła na swoje "obroty" i kulki zaczną być bardziej przewidywalne... A tu d.. blada!
madziryna1>> jak czytasz czat to "wyrzuć do kosza" to co Ci napisałam na gg...
lila>> jeżeli myślisz, że ja NIE, to jesteś w błędzie!
Tylko ja probuję na różnych "frontach"... i raz się uda tu a raz gdzie indziej...
Ale ile to nerwów kosztuje!
Tylko ja probuję na różnych "frontach"... i raz się uda tu a raz gdzie indziej...
Ale ile to nerwów kosztuje!
lila>> ja nawet sobie wygaszacz zrobiłam "9 milionów i więcej", bo wtedy jak to pisałam to tyle mi było potrzeba na moje marzenia i podzielenie się...
Chyba muszę zmienić wygaszacz na 50 mln... Hihihi!
Chyba muszę zmienić wygaszacz na 50 mln... Hihihi!
ten wygaszacz, to dla ściągnięcia "pozytywnych wibracji", bo wierzę w "programowanie podświadomości"...
lila>> jak tak się zastanowisz i "podzielisz" to mało co zostanie...
Ja już robiłam takie "symulacje" i dlatego wywaliłam sobie taki wygaszacz, ale zważywszy na inflację(!), chyba zmienie na 50 mln... Przecież "od przybytku głowa nie boli"..
Ja już robiłam takie "symulacje" i dlatego wywaliłam sobie taki wygaszacz, ale zważywszy na inflację(!), chyba zmienie na 50 mln... Przecież "od przybytku głowa nie boli"..
lila>> odnośnie podświadomości=magii to się z Toba nie zgodzę... To jest "niezbadana potęga". Trochę to poćwiczyłam i ćwiczę dalej... i powim Ci,że gdybym "wyłączyła" mózg (czyli racjonalne myślenie) to wyszłabym na tym zdecydowanie lepiej (patrząc z perspektywy czasu)
lila>> terz wychodzi Twoje "uprzadkowane" podejscie do rzeczywistości (znak zodiaku), a moje jest bardziej metafizyczne...
lila>> i to że masz racjonalne podejście do rzeczywistości nie miało być obraźliwe... :) To tylko fakt, jak każdy z nas różnie odbiera dane "zagadnienie".
hosia>> wzajemnie! No ale sama powiedz, że taki wygaszacz to było by COŚ! Też "odpływam".. Kolorowych!
czy u was też czat jest "odwrotnie"? to chyba niedobra zmiana, bo utrudnia czytanie dłuższych wpisów...
tytoniasz12>> jak trafiasz 4 z 5 na kuponie to zacznij garać w Totomixie (teraz Totolotek) - kasa "niebotycznie" większa>> system pełny 4z5= 10 zł (stawka podstawowa 2zł za kupon), a wygrana za czwórkę=335,80...
Asiulka22, "uruchom" ponownie kompa.. powinno pomóc, IE czasaami robi takie "myki"
lila>> "nie wywołuj wilka z lasu", bo może być "nieciekawie"... a po co?
Witam! Czy ktoś z Was wie ile czasu Totomix zajmuje rozliczanie wygranych kuponów? Trafienia z 14-tej jeszcze nie rozliczyli!
Mam wrażenie, że zarabiają na tej kasie gdzieś w zagranicznym banku na koncie "godzinowym"...
W betgun rozliczenie jest do godziny...
Mam wrażenie, że zarabiają na tej kasie gdzieś w zagranicznym banku na koncie "godzinowym"...
W betgun rozliczenie jest do godziny...
edi8>> dzięki za info. Tylko, że to też im trochę zajmuje.., bo dostępne są dopiero popołudniu!!!
Witam!
Czy da się w TM utworzyć system 1z10 liczb na jednym kuponie, czy trzeba każdą liczbę odzielnie wysyłać?
Próbuję to zrobić, ale wywala mi komunikat, że system "a" określony niewłaściwie...
Czy da się w TM utworzyć system 1z10 liczb na jednym kuponie, czy trzeba każdą liczbę odzielnie wysyłać?
Próbuję to zrobić, ale wywala mi komunikat, że system "a" określony niewłaściwie...
sławomir71>> tak, zaznaczam.
Przyjmuje bez problemu 1z9 na 10 liczb, a 1z10 nie...
Przyjmuje bez problemu 1z9 na 10 liczb, a 1z10 nie...
sławomir>> już wszystko gra!
Ale i tak do d... bo max stawka do systemu może być...10 zł!
Hahahahahahahahaha! Kpina!!!!!!!
Ale i tak do d... bo max stawka do systemu może być...10 zł!
Hahahahahahahahaha! Kpina!!!!!!!
tomcio1972>>> WIELKIE GRATULACJE!
Tylko tak dalej, czerp ile się da!!!
Pozdrawiam!
Tylko tak dalej, czerp ile się da!!!
Pozdrawiam!
lila>> ja tylko dodam do tego co pisał wyżej tomcio1972, że w obrębie tej samej strefy liczby w parkach mogą się powtarzać np:
I strefa: 5,12 // 5,42// 5,55//.
I strefa: 5,12 // 5,42// 5,55//.
Wszystkim życzę dużo radości oraz samych pyszności w ten świąteczny czas! :)
tomcio1972>>> ale, żeby był wygrany jeden kupon to trzeba go nadać systemem 3z4 co daje łącznie 36 zakładów prostych a to nie daje zwrotu kosztów grając na zarzenia 3-drogowe (hokej, piłka nożna czy ręczna) z kursami (odpowiednio 1-x-2)np. 2,5 - 3,5 - 2,5, bo 2,5x2,5x2,5=15,63 a koszt to 36..
Jedynie kursy na remisy w hokeju ok.4 dają zysk, ale wtedy trzeba tak dobrać 12 meczy (remisów) i podzielić odpowiednio, żeby w każdej z czterech "trójek" trafić jeden remis. To już nie jest takie proste...
Jedynie kursy na remisy w hokeju ok.4 dają zysk, ale wtedy trzeba tak dobrać 12 meczy (remisów) i podzielić odpowiednio, żeby w każdej z czterech "trójek" trafić jeden remis. To już nie jest takie proste...
jan222>>> ja rozpatrywałam 1 wygrany kupon 3z4, co może zaistnieć tylko przy nadaniu go jako system pełny 3z4 czyli cztery kupony proste po TRZY zdarzenia, gdzie AKO wyniesie 2,5x2,5x2,5 = 15,63 (przy wariancie najmniej korzystnym), a dla grających u buków naziemnych jeszcze trzeba odjąć 12% podatku... Szansę na trafienie 4z4 podał powyżej edi8.
Witam wszystkich!
Oj będzie się działo w Afryce!!! Może trzeba grać na "niespodzianki"? Ja stawiałam na over a tu 0:0! No a wczoraj z 4:0 na 4:4 w 11 minut!
Oj będzie się działo w Afryce!!! Może trzeba grać na "niespodzianki"? Ja stawiałam na over a tu 0:0! No a wczoraj z 4:0 na 4:4 w 11 minut!
« Poprzednie 100Kolejne »