Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 417 592. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lotto7..bez Ciebie to my byśmy c..ja wiedzieli...co się dzieje w polityce

Piotrkowska polską wizytówką na Street View
Tagi: piotrkowska, Łódź, google, plebiscyt
Najdłuższa i najsłynniejsza ulica Łodzi wygrała w internetowym plebiscycie Google "Patrzcie, Polska! Wybieramy naszą wizytówkę na Street View". Tym samym zostanie jako pierwsze miejsce w naszym kraju pokazana na panoramicznych zdjęciach z perspektywy przechodnia. W konkursie Piotrkowska pokonała między innymi krakowski rynek czy zamek w Malborku.
Tagi: piotrkowska, Łódź, google, plebiscyt
Najdłuższa i najsłynniejsza ulica Łodzi wygrała w internetowym plebiscycie Google "Patrzcie, Polska! Wybieramy naszą wizytówkę na Street View". Tym samym zostanie jako pierwsze miejsce w naszym kraju pokazana na panoramicznych zdjęciach z perspektywy przechodnia. W konkursie Piotrkowska pokonała między innymi krakowski rynek czy zamek w Malborku.
amur..(muszę iść do specjalisty jakiegoś) ...już wróciłem i Cię obserwuję..za bardzo ciągnie Cię do wódy...."a robić nie ma komu"
...74 i co dalej..?...21,65 (Lilowe)..i...?
...74 i co dalej..?...21,65 (Lilowe)..i...?lotto7..nie podniecaj się...ABW "robi" premierowi dobrą robotę......prokuratura przed wyborami umorzy bo wszystko było "lege artis"...zobaczysz PO GÓRĄ...

Lotto7..przy przyznawaniu dotacji musi występować "uznaniowość" i dopuki nie przyłapie się kogoś , że "wzioł" to wszystko można badać, sprawdzać i ***olić różne głupoty

yapa..
..ja też "niedosłuchałem" Lili, amoura i zakręcony nie dałem swojej 24, na której jechałem 4 los

..ja też "niedosłuchałem" Lili, amoura i zakręcony nie dałem swojej 24, na której jechałem 4 los
Będzie sejmowa komisja do zbadania legalności uzyskania przez amoura "brylantu" w 8 dni

tak patrzę w te "swoje" liczby dzisiaj powinienem mieć spokojnie 8/9+.....jakiś byłem dzisiaj rozkojarzony

....5+/9 x 2