Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 377 965. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
yapa...nieraz skreślę 5 lub 6 i zaraz mówię....c..j tam jak wejdzie ta 5 czy 6 w 10 to i tak będzie dobrze, wróci się ale jak wejdzie 10/10 to się wszystko zmieni ...i walę 4x 10/10 ....i c..j

yapa w piłce to już teraz u mnie duże braki ...nie odpowiem Ci...oczywiście jestem kibicem Widzewa chociaż 11 lat mieszkałem na Retkini w mateczniku ŁKS-u
aniqa ..to Ty spokojnie powinnaś jeździć , bo nie mają co zabrać.a tak to...wczoraj np..

gała..ale wczoraj już się martwiłem o ziomala w czasie dnia. Andro nie chciałem pytać bo obrażona na mnie 

Lila..może pomożesz, wesprzesz jakąś 3, dwa losowania sromotnie w plecy

a to... 3/3: 04,27,34 - 1035 los. to już jest dużo czy jeszcze ...???
....Jezeli wystapia to powyzsze obowiazuje na czwartek....to zakrawa na przekręt

cardinale..jakiej wiedzy, tajemnej ?...przecież bez żadnych konsekwencji możesz powtarzać do skutku..Jezeli wystapia to powyzsze obowiazuje na czwartek... na sobotę...na wtorek i.t.d.
wiecie jak rozpoznać oryginalny zestaw liczb od tureckiej podróby hefajstosa....w oryginale zawsze jest 69....

cardinale..złapałem Cię na kłamstwie..."Trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć! Dwa lata będzie służyć." tak to było.

a ja................ale wstyd........mam 3/6 z liczb "analityka".........a ile szyderstw było....a 20 zł jest 

bella...ok 18:00 było spotkanie "z ciekawym człowiekiem" prowadził hefajstos 

Bardzo wszystkich przepraszam, ale mam ważnego interesanta, pana Etranżera. ...na razie spadam

Chyba już pójdę, nie? Co tu będę tak sam siedział..."Wy psy musicie się razem trzymać".......do jutra

a Lestek..Jocia ma super teksty. Za bardzo może bierzesz " do siebie " 

Jocia to z "piłkarskiego pokera" chyba.......żebyś się nie rozpraszała

powiem Ci, że mi to zwisa czy jesteś czy nie...za plecami nic złego o tobie nie pisałem ...a jak jesteś ponurak to twoja sprawa
hefajstos..żle to odbierasz, nic do Ciebie nie mam ..teraz powiedziałeś "sarkazm" ładny sarkazm...jeszcze jeden cytat z kultowego filmu "Ktoś się rodzi księdzem, ktoś ***ą, a ktoś inny złodziejem... czasami ma to dobre strony, bo się można poznać."
mam 20 kuponów Loteriady ..nie rejestrowanych oczywiście...chce ktoś ???

Wzajemnie do jutra