Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 353 513. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gała.. jaki qurwa klon, zacząłem pisać bo wqurwiały mnie te Wasze (z Andro)konfidencjonalne wielogodzinne zmawiania się przy kuponach. Przecież przy MM nie ma znaczenia ilość wygranych i można się podzielić swoimi pomysłami na liczby. Jak Cię to tak bardzo irytuje to stopuję....powodzenia w grze
11:53
Kontakt 24 - POLICJANCI ZAPŁACILI ZA NIEUWAGĘ
Ukradł radiowóz. Był w kajdankach
Kontakt 24 - POLICJANCI ZAPŁACILI ZA NIEUWAGĘ
Ukradł radiowóz. Był w kajdankach
w 2009r trafiłem 5/5 z plusem to w sobotę ok 16:00 odebrałem dopiero w 9 kolekturze bo w żadnej nie mieli "tyle" pieniędzy
Gała parę lat temu musiałem pojechać do W-wy na kilka dni służbowo, to facet nie chciał mnie wpuścić na parking strzeżony bo w niedzielę był akurat mecz z Widzewem i bał się, że mu parking spalą jak zobaczą łódzką rejestrację.
Hipopotan Lila się zastanawia czy przyznać się,że trafiła 168 trójek
krysieńka z tych czterech wyślij same oboki(oczko niżej) i masz czwórkę pewną jutro !!!
18-20-78 to mi się bardzo widzi, jutro TS będzie chciał wyczyścić trochę śpiochów bo będzie bardzo mało zakładów
kosmaty strateg w TS ze mnie marny. Ja bardziej wierzę w przypadek najbardziej w sen bo.....kiedyś ok 1 rok temu miałem skreślone kupony idę wysłać,...a za chwilę, godz ok 18:00 umęczony jakiś siedzę przy biurku nogi na blat i przysnąłem. Śni mi się tablica taka jak są nazwy ulic a na niej 13-23-33. Widzę to wyraźnie. Drzemka ok 15 min zrywam się robię z tego 10 i jadę do kolektury (u mnie w sklepie do 22:00) weszły wszystkie trzy 2,5 zł w plecy bo z tych dołożonych żadna.
Dariusz..."Rozsądne jest przyjęcie za pewnik iż proces losowania nie pamięta poprzednich wyników, dlatego każde losowanie musimy traktować jako całkowicie niezależne od wszystkich poprzednich i wszystkie liczby oraz ich kombinacje jako jednakowo prawdopodobne. Jeśli się z tym zgodzimy, musimy uznać wszelkie systemy jako zawodne i nie dające żadnej gwarancji sukcesu â na dłuższą metę jesteśmy zasadniczo skazani na sromotną przegraną. Naturalnie, zgodnie z prawdopodobieństwem, będą również nieliczni wygrani szczęśliwcy, ale nigdy nie będzie to skutkiem przemyślnej strategii gry, lecz zwykłym zdarzeniem losowym."
"Gdyby istniały związki wynikające ze statystyki losowań i były by one prawidłowością, znaczyłoby to ni mniej ni więcej tylko tyle, że maszyna losująca albo metodyka losowania ma jakąś ukrytą wadę bądź TS zapewniło sobie możliwość manipulowania losowaniem i de facto wykorzystuje ją."
Krysieńka nie martw się ja mam mandat 500 zł (za m-sce dla inwalidy) już rok nie zapłacony. W kwietniu dostałem powiastkę od naczelnika skarbówki żebym nie spodziewał się zwrotu podatku
witam wszystkich grać na 4 trochę nie racjonalnie, bo mała różnica w wygranej w porównaniu z 3 a prawdopodobieństwo trafienia drastycznie spada...lepiej grać na 3 niż na 4.
dla mnie jednak na jutro to 24 tylko nie wiem w którym losowaniu ..chyba o 14:00
jocia tylko żeby działała, jakiś certyfikat, przegląd...coś takiego. A może gwarancja ?