Wpisy użytkownika aniqa
Łącznie 4 692 wpisów w archiwum, pokazane od nr 264 989. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Moja kolektura powinna bydc szczesliwa i ja co poniedzialek powinnam wygrywać. Bo do mnie kominiarze przychodza grac w totka 

Lila i jak
???
. Mnie szlag trafia. Wczoraj jush miałam w gebie smierdziela ale nagle przypomniałam sobie o tobie i go wywalilam 
Nio to let's go
???
. Mnie szlag trafia. Wczoraj jush miałam w gebie smierdziela ale nagle przypomniałam sobie o tobie i go wywalilam 
Nio to let's go

Lila ja tesh jestem uparta jak diabli. Ale to byl odruch. Dobrze ze wczas sie opamietalam 

aga a co myślisz o dniu moich urodzin
. Pamietasz jeszcze ten dzien
. Pamietasz jeszcze ten dzien
Lila przeczytałam ta ksiazke allana cos tam
... łatwy sposób na rzucenie palenia. I jakos mi to na chwile pomoglo o fajeczkach zapomniec
. A tobie jak idzie 
... łatwy sposób na rzucenie palenia. I jakos mi to na chwile pomoglo o fajeczkach zapomniec
. A tobie jak idzie 
lila u mnie zaczyna wech wracac do normy
. I czuje jak od ludzi smierdzi 
. I nie tylko
i ciesze sie bo my jush tak nie cuchniemy 
. I czuje jak od ludzi smierdzi 
. I nie tylko
i ciesze sie bo my jush tak nie cuchniemy 
Lila moj maz mowi ze przeginam z pachnidłami
. A dla mnie jest w sam raz
. Choc zaznaczam ze on nigdy nie palił 
. A dla mnie jest w sam raz
. Choc zaznaczam ze on nigdy nie palił 
Nie plakusiej
. Ja dzisiaj pracuje wiec jeszcze moge tu troszku pomyslec. Jutro za to odpoczywam 

. Ja dzisiaj pracuje wiec jeszcze moge tu troszku pomyslec. Jutro za to odpoczywam 

wiesz co najlepiej działa jak myślisz o sobie jako o osobie niepalącej niz jako rzucającej palenie 

wiesz jaki jest najwiekszy błąd palaczy rzucających palenie. Ze jak rzucają to Diabli wiedza na co oni czekaja ze tak dni wyliczaja.

A wiem to bo mam bardzo duze doswiadczenie w rzucaniu palenie. Robiłam to jush setki razy 

Ja denerwowałam sie pierwsze 3 dni a pozniej tak poleciałam w wir pracy ze zapomniałam ze pale 

Dziwne ze wczesniej tak nie zrobiłam
. Do rzucenia smierdzieli trzeba dorosnąć 

. Do rzucenia smierdzieli trzeba dorosnąć 
teraz dopiero to widac. Ale czuje ze kaszelek jeszcze meczy po 11 latach palenia
. Ale i tak cera wróciła do normalnego koloru. I przytylo mi sie troche ale cieplo sie zrobilo wiec szybciutko to spale 

. Ale i tak cera wróciła do normalnego koloru. I przytylo mi sie troche ale cieplo sie zrobilo wiec szybciutko to spale 

Ja to w sklepiku pracuje wiec nie zawsze jest ruch. Ale odkąd nie pale klienci sie smieja ze z podlogi mozna jesc 

zabawne bo jem tyle samo a i tak przytylam. Ale to dlatego ze wolniej działa trawienie
. Ale i tak nie narzekam 
. Ale i tak nie narzekam 
jacek ja mam 5 km do pracy i wychodze specjalnie godzine wczesniej zeby na nogach smigac
. Ale jak trafie w totka to sobie rowe kupie 

. Ale jak trafie w totka to sobie rowe kupie 

lila tylko najgorsze bo teraz musialam zmienic trase bo wczesniej jak chodzilam to 4 fajki lekko szly 

lila no wlasnie nie bo chce byc jak najdluzej na swierzym powietrzu bo pozniej 10 godzin w duzej hali 

Dziekuje
. Mam takiego guru ktory mnie naumial typować
. Zwie sie przeczucie 
. Mam takiego guru ktory mnie naumial typować
. Zwie sie przeczucie 
Ja jeszcze nie przkroczylam progu 10
. Jak trzfie 5/5 to przerzuce sie na 10 
. Jak trzfie 5/5 to przerzuce sie na 10 

. Ale 80