Wpisy użytkownika aniqa
Łącznie 4 692 wpisów w archiwum, pokazane od nr 254 927. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja pracujac w kolekturze ludziom musze polecac gry ale normalnie to bym im mm polecala a nie lotto bo fakt faktem sie nie oplaca.
Nio fakt ze ludzi dostaja głupawki a ja na tym zarabiam heh. Ale gorzej jak przychodza na drugi dzien i nic nie trafiaja.
Robal odedzwij sie do mnie na sekretarke
(poczta) musze sie Ciebie cos poradzic. 

(poczta) musze sie Ciebie cos poradzic. 

Dla mnie tak bo mam wolne pieniadze na oplaty nie raz jeszcze cos tam zostaje heh...
a jakby tak zagrac 10 20 30 itd???? jakie jest prawdopodobienstwo trafienia 

Nio nie. Ale gram od dłuzszego czasu i tylko 2 zł dwa razy wygrałam. Moze ja zle typuje i dlatego
o pomoc 
o pomoc 
Raczej nie. Bo grałam o 22 i tesh nic nie trafilam. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej
.
.Robal kiepskie pocieszenie ale zawsze to cos
. Dzieki odrazu mi lepiej. A mam zly humor bo od wczoraj nie pale i szlag mnie trafia 
. Dzieki odrazu mi lepiej. A mam zly humor bo od wczoraj nie pale i szlag mnie trafia 
lila to teraz nie jestes sama bo ja tesh rzucam
. od wczoraj
chodze jak osa
. od wczoraj
chodze jak osaNio ze mna ash tak zle nie jest. Wyjątkowo spokojnie jak na mnie oczywiscie to przechodze. Ale brakuje czegos do
z rana
. Mam nadzieje ze sie uda bo to moj drugi raz jush jak rzucam
z rana
. Mam nadzieje ze sie uda bo to moj drugi raz jush jak rzucam
Torsan ja na ogół jestem nie dobra. A teraz jak nie pale to jush calkiem mi odbija. Wiec nie chcialbys byc przy mnie teraz 

Masz to jak w banku a pozniej bede facetów z serwisu wolac bo mi lotomat nie dziala 
. Ale powiem ze warto i wolac 

. Ale powiem ze warto i wolac 

lila
nie
sie. Napij sie
. 
kogo sie da. Posluchaj
. Tylko sie nie
i nie

nie
sie. Napij sie
.