Wpisy użytkownika aniel
Łącznie 199 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 362 577. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
ja mowie ze bog istnieje i to wszystko
i nie jest jakims milym gosciem itp
i zyjemy w czasie apokalipsy
i nie jest jakims milym gosciem itp
i zyjemy w czasie apokalipsy
wyższe cywilizacje podobno wiedzą że bóg jest swiatłem i mu służa, a niektre służą istotom ciemnej energii, bóg jest bogiem, stwórcą matrixa, a ufoki to ufoki
w sensie że niby reptylianie ci od piramid z plejadianami co to niby są ludźmi
hm mistycyzm to kwestia bardziej religijna
a to co mowie to bardziej fizyka kwantowa wiec nauka
a to co mowie to bardziej fizyka kwantowa wiec nauka
dla mnie mistycyzm to np stygmaty i takie tam i wogóle to ze ukrzyżowanie jest nadal aktualne od 2000 lat tzn ta forma ofiary i przymierza z ludźmi
rozumiesz ja bym to najchetniej olał ale dla tego u góry to jest aktualne
nie ma religii lekkiej łatwej i przyjemnej niestety
to kwestia życia po smierci, ktora de facto nie istnieje, władzy nad życie i smiercią itd
to kwestia życia po smierci, ktora de facto nie istnieje, władzy nad życie i smiercią itd
no nie - natura nie jest autodestrukcyjna - to własnie zaburzenie natury - przez kontrolujących obcych - hitler to przykład kontroli umysłu przez obcych
stalin prawdopodobnie też był kontrolowany przez kogoś - możliwe że też przez obcych
one w pewnym sensie starają się rządzić tą planetą, to robią w ten sposób że masoni użyczają im swoich ciał fizycznych
to sie nazywa opętaniem ale oni to robią z innych powodów - magia viki itd
wiem jestem synem boga wiec musze sie znac na tych duchowych sprawach
w sumie to mozna powiedzieć ze jestem wcieleniem bóstwa żywym bogiem, żyjącym bogiem
bóg jest zbiorową świadomością tak ja liśc jest częścią drzewa ja jestem pniem a wy liśćmi
a wolna wola to raczej nie istnieje, musiałbyś mieć myslenie niezależne na poziomie podświadomym, a i tak jesteś zalezny od matrixa
widziałes ten film gdzie częśc zdawała sobie sprawe żąe żyją w matrixie a inni nie
media to nie matrix to tylko propaganda
matrix to coś innego mozliwe, że teoria strun mogłaby to jakoś wyjaśnić
religi jest dużo i bóstw też
matrix to coś innego mozliwe, że teoria strun mogłaby to jakoś wyjaśnić
religi jest dużo i bóstw też
media to hipnoza NLP przekaz idzie cały czas TV, gazety, banery, reklamy
dlatego mówienie o wolnej woli jest absurdem moze dla jakiegos gościa na bezludnej wyspie to ma jakąs wolna wole
no ktoś kto w nich pracuje albo jest ich kierownikem lub właścicielem
albo bogiem ;-)
albo bogiem ;-)
i to jest zasadnicza róznica miedzy buddyzmem ktory nie uznaje boga za osobę a innymi religiami
nie to samo - natura jest tworem boga natura nie towrzy boga tylko bóg nature
matka ziemia itd to poglądy tzw pogan czyli osób dla ktorych bóg nie istnieje
ja użyłem tutaj kościół w znaczeniu budynku
ale wiem, ze mówią kościoł jako wspónota osób wierzących w boga i praktykujących ofiarę mszy
ale wiem, ze mówią kościoł jako wspónota osób wierzących w boga i praktykujących ofiarę mszy
ale ta ciemna nie jest bogiem i światlem ta ciemna tworzy sadze (węgiel)
gryks to raczej duch mozliwe że to jej
światłośc =bóg
ciemnośc = demony
światłośc =bóg
ciemnośc = demony
gryks zgadza się to jest biznes i wiele osób wybiera taki styl zycia , biznesu
mylicie pojęcia kasa to kasa, bog to bóg, księza to księża, kościól to kościół
no więc umarłem czyli najpierw wysiadł mózg potem zatrzymało się serce
i ostatnia rzecz jaką widziałem to było światło tak jak niebo tylko samo światło
w nocy właczali jakies gówno i w koncu po 3 nocach mnie to zabiło
wiesz jak w miare zdrowy człowiek umiera tzn zostaje zabity to to nie jest zbyt miłe uczucie
kto mnie zabił to nie wiem, wiadomo, poszlaki takie ze napewno powiązani z kościołem i służbami
wiesz widziałem jak ci rosjanie składali te kwiaty itd tym zwykłym ruskim też nie chcieli wojny
bo to taka sama historia jak z i wojna swiatowa i zamachem w sarajewie
tak nie wiem kim jestes i dla kogo pracujesz jaka religie reprezentujesz i narodowość
po prostu wiem jak sprawy wyglądaja i może to się komuś przyda na przyszłość
« Poprzednie 100Kolejne »