Wpisy użytkownika andromeda
Łącznie 63 853 wpisów w archiwum, pokazane od nr 262 627. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mykaon to ze obstawiają nie znaczy ze puszczą-to wszystko zalezy od tego czy ktoś to puści a nie czy typuje
hanusia76 maykon nie ma na to wpływu wez lepiej puść niz pozniej załować ze nie zagrałaś
no gratuluje Artur123 ale obiecałeś mi meila wysłać i nic i nic nie mam od Ciebie a obiecałeś wczoraj
a tak wogole to Gratulacje ze oskubałeś lotoo

a tak wogole to Gratulacje ze oskubałeś lotoo

artur123 moge znać przyczyne czemu sie teraz nie oddzywasz? a obiecales mi-zreszta juz CI nie wierze-nie masz w porofilu skanu wygranej pewnie sciema
No to rozumiem-wczoraj mi Artur obiecał meila-juz nie chodzi o liczby aa o zwyką ludzką ucziwosc a dzis udaje ze mnie nie widzi--a oiecał
artur123 ja Cie prosiłam napisz do mnie na maila-chrzanie juz te liczby-chodziło mi o maila
Aga31 napisales a mi nie-jej poales po 11stej dzis a mnie olałeś dlatego jestem zła na CIebie
no i nie podałeś mi-a możesz napisac do mnie teraz na maila?tzn wyslij maila moze byc pusty
artur123 wyslij mi maila-moze buc pusty-wyslij maila ze swojej skrzynki
hehe Milan no problem-nie mozna tak oooo...ale jak by sie zdzarzyło to bym była hepyy

milan męza nie mam-chłopaka tak...........ale dziecko to musi mieć stabilność a tak ooo to nie mozna
ach Pawełek powiedz
co jeszcze
......Pawełku schrupię Cię na słodko
co jeszcze
......Pawełku schrupię Cię na słodko
Pawełek piję kawkę neskę z mleczkiem---czy mój Pawełek chce się ze mną kawki napić?chodź zapraszam

nio Bardzo Pawełek-od dawna mam ta piosenke w zakładce ulubionej...teraz wierzyć muszę za Ciebie nanana

i kolejny raz uratuje nas
kochać teraz muszę za ciebie
nikt nie zabierze mocy którą
w sobie mam
kochać teraz muszę za ciebie
nikt nie zabierze mocy którą
w sobie mam
Miałam tak-ach Pawełek wszystko oszalało-aż mi się w głowie kręci--Jesteś moją Kokainą

Pawełek zjem Cię jak czekoladę kosteczka po kosteczce mniam mniam

Pawełek
nic nie szkodzi i tak grzecznie na Ciebie siedziałam i czekałam

nic nie szkodzi i tak grzecznie na Ciebie siedziałam i czekałam

Pawełek a czemu emotka paluszek grozi?

Pawełek jak ja Cię lubie nio

Pawełek jak ja Cię lubie nio