Wpisy użytkownika andromeda
Łącznie 63 848 wpisów w archiwum, pokazane od nr 255 451. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pawełek no masz-zazdrość ludzka nie ma granić-weź coś wygraj a Cie zjedzą za sam fakt
Lila niby wiekowa a taka...szkoda gadać,takaś duza a taka...
no dalej napisz pokaż na co CIe stać

Lila niby wiekowa a taka...szkoda gadać,takaś duza a taka...
no dalej napisz pokaż na co CIe stać

przykro mi torsan nie bedę przesiadywać tak jak Ty na tych czatach wolę real
sorry torsan ale nie chcę z Tobą gadać nie kapujesz?weż sie odwal
artur123 mówiłam parka 1,2 i 2 była
co masz na jutro co kreślisz?
co masz na jutro co kreślisz?Pawełek link do piosenki http://www.youtube.com/watch?v=e-E8fvbrdKU
Pawełek ten adres co podałeś wczoraj dobry jest bo odrzuca mi z serwera
Pawełek dobranoc

ps napisz do mnie na maila rano-
ja jak pisze do Ciebie to mi wiadomość z serwera odrzuca-chyba coś w adresie jest zle
jak coś to moj email angela-andromeda@wp.pl

ps napisz do mnie na maila rano-

ja jak pisze do Ciebie to mi wiadomość z serwera odrzuca-chyba coś w adresie jest zle
jak coś to moj email angela-andromeda@wp.pl
Wesoły Pawełek jestem na mailu.ale ten mail co podałeś to mi odrzuca nie chce wysłać-napisz do mnie
Pawełek ja tez pije kawkę teraz z mleczkiem...Pawełęk jak Ci mineła noc??
Pawełek żal mu że tu jesteś rozchwytywany i lubiany i się czepia jak to mówią niegoroźny piesek najwięcej szczeka
Pawełek

Pawełek

torsan czapiasz sie kogoś bez powodu już któryś raz-nudzi Ci sie dziecko?to sie wez odwal
torsan to Ciebie sie już nie da czytać 19stolatku odwal sie od wesołego
jekuu hipopotam pobił Cię ktoś..o czym Ty piszesz?co sie CI stało?????????
Nudzi mnie TOrsan jedno i to samo gadanie-rozumiem jeden dzień ale nie za każdym razem bo to już jest stręczycielstwo w sieci-więc odwal sie od wesołego wreszcie-Twoja dziecinada mnie już nudzi-Nie można tak dać sobie rękę i pisać normalnie-tylko ciągle zwada-czy Pawełek sie Ciebie czepia nie-a Ty w kólko to samo-tylko po co?No właśnie mag gramy do tej samiej
o Tobie pisze 19 latku-Wesoły jest lepszy od Ciebie w meczach i już -Nigdy sie Ciebie nie czepia a Ty w kółko-Uspokój sie wreszcie!
Torsan weź już do mnie nie pisz bo z gówniarzem gadać nie będę-
Pawełek z mych ust na karmię Cię nektarem najsłodszym i z nikim sie Tobą nie podziele

No Ba Pawełku----

ciasteczko słodziutkie moje malutkie-My to wiemy

ciasteczko słodziutkie moje malutkie-My to wiemy

bo ja taka malutka dziewczynka jestem
jak tam mecze?

ok Pawełek