Wpisy użytkownika amour
Łącznie 8 672 wpisów w archiwum, pokazane od nr 429 957. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
anzu serio nie wiem, nie myśl sobie o mnie, że jestem jakiś mądrala, bo tak nie jest
poprostu mam swój sposób na liczby i tyle,
poprostu mam swój sposób na liczby i tyle,anzu bo to liczby muszą zawsze wchodzić inne, nie mogą wejść te same, więc.....
nie gram jaro w dużego, za mało liczb wchodzi, żeby coś tam analizować czy systemy wprowadzać
jaro dużego nie trafisz chociaż byś nie wiem jak kombinował, nikt nawet nie myśli, żeby takie liczby skreślać np 14,22,47,48,49, 57
no jaro dzięki ja też Ci życzę tej 6 z kumulacją żebyś póścił TS z torbami

darek jak je znajdę to wyślę, bo narazie nigdzie nie ma ich, bo to są nowe
no 72,76,78 jeszcze dzisiaj Ci mówiłem, bo pytałeś się czy 72&78 a ja Ci mówię i 76
no szkoda anzu ale co zrobisz, tak to jest czasami w każdym bądz razie coś tam ugrałeś

no darek ja to samo 72,76,78 z tym 78 w sumie to ktoś to wczoraj podrzucił i tak jakoś postanowiłem to postawić
spook a tak pytam, bo myślałem, że coś tam znalazłeś dobrego ostatnio

no krzysio 78 nie weszło, ale podejrzewam, że 78 wejdzie teraz o 22.15
krzysio ja stawiam 64 i 78 ale 48 podejrzewam, że wejdzie też bo mało czterdziestek weszło o 14.00
ok krzysio
ale twoje 4 z 14.00 co typowałeś w grupie też może wejść o 22.15
ale twoje 4 z 14.00 co typowałeś w grupie też może wejść o 22.15
krzysio ale 4 może wejśc teraz w któryś dzień podejrzewam, że jak nie dzisiaj to jutro
tak masz rację krzysio, 1 padło kilka razy pod rząd chyba cztery nawet razy, sam już nie wiem, ale 7 mi się podoba na dzisiaj
co myślisz o 7?
co myślisz o 7?spook, ale to nie chodzi o podzespoły, tylko o ekran jakiej jest firmy
spook, ja miałem LG starego z tym wielkim ekranem 17 cali i byl najlepszy jeśli chodzi o obraz, działa do tej pory, ale nikt go nie używa