Wpisy użytkownika amour
Łącznie 8 672 wpisów w archiwum, pokazane od nr 410 903. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
najlepiej widać efekt, jak coś naprawdę jest zardzewiałe i poleje się colą
jedynie co można policzyć to statystykę czyli które liczby wypadały najczęściej a czy to coś da?
wiem, że kiedyś liczyli algorytmy były nawet jakieś systemy skuteczne ale też nie wiadomo, jak to do końca było
każdy kto wygra zaraz mówi, że sam liczył, albo nic nie mówi, tylko ucieka

tak ale multi multi musi mieć algorytm co 4,5 lub co 5, żeby wylosowało każdą liczbę z przedziału dziesiątek 0-80
a kto z was gra regularnie w lotto i trafia nie móie 6/6 czy 5/6 ale 4 chociaż raz miał?
ja lotto porzuciłem raz na zawsze już dawno temu bo w lotto naserio trzeba mase kasy wydać, żeby ugrać przyzwoity wynik
no wiadomo, ale jak ktoś ma dobre wyliczenia to też może trafić za jeden zakład
ciekawe czy ktoś wpadł na to, żeby postawić na 4 liczby koło siebie
nie do końca Wn jeżeli wiemy, że na 100% maszyna losuje minimum 2 liczby z każdej 10, czasami 3 ,4 a nawet 5 to już jest pewien system
np zobaczcie, że przeważnie nie zawsze ale często jest 2,3 lub 4 w losowaniu
lotto mówiłem Ci Wn to jest tak jak przepowiadac pogodę, ale pogodę prędzej przepowiesz bo masz jakieś wskazówki
lotto ma to do siebie, że jest losowane 6/49 to jest stosunek 1/8 mniej więcej a multi 1/4
darek to było w nocy jak już poszliście sobie
a mówię, że na godzinę 14 dzisiaj
a mówię, że na godzinę 14 dzisiaja w ogóle to już mam gwiazdkę nie jestem zwykły tylko "aktywny" hehehhe

ulexxa sprawdź smoothjazz na forum wysłałem dzisiaj tam chyba kilkanaście kawałków różnych możę Ci się coś spodoba

lila myślałem, że Ciebie i Darka festiwal piosenki cygańskiej tak wciągnął, że o forum zapomnieliście heheheh

lewandowski zawsze gra to jest der attak im den Dortumnd mit Blaszczykowski