Wpisy użytkownika ala11
Łącznie 123 wpisów w archiwum, pokazane od nr 29 367. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
naorawdę jeszcze nic mną to czyta całak nie wstrząsnełło jak dzisiejsza lektura tego czatu , myślę że nawet wtedy gdy wytacza się "najcięższą altyrerię "obowiązuje pewien kanon wypowiedzi , przecież to czyta cała Polska i można doprowadzić do identyfikacji piszącego. jestem w wielkim szoku ,naprawdę jak na moje 50 lat i różne sytuacje spotkane w życiu doznałam dzisiaj ciężkiego szoku aż boję się zaglądnąć tutaj wieczorem ,co uzbiera się po całym dniu .PROSZĘ niech mnie ktoś zapewni że nie staje się takie zachowanie normalnością Polaka .Mam teraz poważne obawy o swojego syna.....
przepraszam jakiś błąd wystąpił albo to mój szok tak wychodz oczywiście miało byc....."naprawde jeszcze nic tak mna nie wstrząsnełło jak lektura dzisiejszego czata"
kogucik ,dziekuje za pozdrowienia ,wiem,że mój syn musi zetknąć się z różnym środowiskiem , tylko oby potrafił dobrze rozeznać i uczyć się tylko tego co będzie przyciągało do niego ludzi a nie odpychało pozdrawiam i znikam do pracy .
NIE !!!1 jednak nie bedzie tu normalnie Panie Pasko mam nadzieje że jako głowa tej strony nie pozwoli Pan kręcić swoją szyją we wszystkie strony , bo złamie Pan kręgosłup szyjny a wtedy to już tylko.............
'
'
jest nadzieja że bedzie normalnie nawet kłócić się trzeba kulturalnie
hm... Edi8 jeśli potrafisz to wytypuj 6 liczb multi aby nadać je dzisiaj systemem 3z6 którym nauczyłeś mnie grać aha zakłady przyjmują tylko do 17 . wierze ,że pomożesz jak zawsze co obiecałeś na 100% pozdrawiam wszystkich grających
"Zenga" znam małżeństwo, ktore wygrało dość sporo (6 dl) kupili dziecim samochody wystawili domy itd. teraz pieniądze się skonczyły a oni zostali sami i nawet nie ma im kto zakupów zrobić tylko chodzi opiekunka tak to jest żle baz pieniędzy ale nie wiadomo co przyjdzie wraz z nimi . moim zdanim lepiej wygrywac małe sumy a systematycznie aby starczało na zycie i drobne przyjemności,no ale to tylko moje myśli i wimem, że ile ludzi gra w lotto tylu ma swoje własne marzenia i oczekiwania
tak Edi8 odebrałam poczte obys miał rację bo nie mogę sobie pozwolic na większe obstawianie dodam tą ósmą liczbę ichyba zagram 3z8 co Ty na to?
Hosiu ja Cię mogę tylko pocieszyć ,a przytulanie pozostawiam męskiej połowie chata .To nic fajnego dowiedzieć się że jest nas sporo "w dołku" ale mam nadzieje że kiedyś to się odwróci pozdrawiam Cię co nas nie zabije to napewno wzmocni
Hosiu masz złamane serduszko
czy dobrze rozumiem że zostałaś sama ....pomyśl masz szanse na nową miłosć która okaże się z całą pewnością namiętna i może będzie tą jedyną poczekaj a nie zawiedziesz sie wierze w to.
czy dobrze rozumiem że zostałaś sama ....pomyśl masz szanse na nową miłosć która okaże się z całą pewnością namiętna i może będzie tą jedyną poczekaj a nie zawiedziesz sie wierze w to.
kogucik19 nie bardzo Cie rozumiem możesz jaśniej napisz ze chodzi Ci o propozycje podane przez Edi8 te które podałam 12,26,61,69,19 są moje tak typuję z pewnością nieudolnie nie wzoruj sie na mnie natomiast te które typuje edi8 nie podam z calym szacunkiem do wszystkich bowiem nie chce kłótni na chacie a zapewne tak by sie stało ,mniemam też że skoro dostałam je na poczte prywatną to nadawca nie życzy sobie aby były podane publicznie i ja to uszanuje bowiem taka już jestem niemniej jednak skorzystam tez z
Twoich i bardzo mi miło jeśli podałeś je z zamiarem udzielenia mi pomocy o którą prosiłam pozdrawiam uśmiechnij się i baw się w lotto
Twoich i bardzo mi miło jeśli podałeś je z zamiarem udzielenia mi pomocy o którą prosiłam pozdrawiam uśmiechnij się i baw się w lotto
oh Zena chcesz śnić dalej obudz się może lepiej nie graj na wypadek wygranej bo żal by Cię było gdybyś miala zbzikować a tak poddając sie marzeniom to kupilabym firme w której pracuje mój mąż wtedy nie musial by znosić tyle upokorzen
ja wcale nie mowię że to ja zarządzałabym , a zresztą kto wie co w czlowieku drzemie nie bądz czarnowidząca czego nie robi sie dla meza
koguciku19 ja w swoich typach jak zauważyłeś trafiłam tylko 69 a o typach podanych przez ediego8 nie bede pisać bowiem szanuje Jego wolę
Edi8 dopiero odebrałam poczte,przyznam że wciąż potrafisz zaskakiwać , wprawiła mnie w osłupienie .Serdecznie cziekuje Ci za oferte z wielką przujemniścią skorzystam ponownie tylko juz niestety nie dzisiaj okoliczności mi na to nie pozwolą ale bardzo Cie prosze o takie dobre typy na poniedziałek będe wdzięczna pozdrawiam i PODZIWIAM Twoje umiejętności typowania
koguciku19 przepraszam że przez moj wpis wpadleś w jakąś nerwową postawe przykro miże sie mnie czepiasz bo wydaje mi sie ze nikogo nie obraziłam moim wpisem i mogę pisać i prywatnie i publicznie dlaczego Cie to boli może miałam taki kaprys aby publicznie złożyć podziękowania Ty masz kaprys publicznie brzydko się wyrażac i co ztego Tobie wolno brzydko a mnie nie wolno dobrze ? a może tylko do Ediego mi nie wolno według Ciebie.Koguciku uszanuj to że nie ma publicznie typów ediego zrobi to jak uzna za stosowne a ja to co dostaje na poczte uszanuje i nie upublicznie bowiem nie jest mojego autorstwa i nie mam do tego prawa . Tak swoja drgą myślę że im mniej bedziesz naciskał ediego tym prędzej dowiesz się jaki jest Jego sposób obstawiania .Jeszcze raz prosze nie czepiaj sie mnie i nie rób mi przykrosci .
sznowny koguciku to nie czepiaj sie sytuacji wytworzonej bo zapewniam Cie Ty niejednokrotnie tworzyłeś tu gorsze i to owiele a tak naprawde z mojego wpisu nic wielkiego nie wynika prosiłam ediego o dobre typy mając na mysli takie aby weszły Ty zapewne podasz Hosi też dobre typy ale ja tego nie dociekam każdego można podziwiać za coś Ciebie też np. za to że potrafisz grać progresją trzymajac sie dzielnie jak sie nie udaje życze mniej nerwów przydadzą sie na progresje pozdrawiam .
Edi jutro pewnie by mi sie udało coś nadać mam problem z poczta nic mi nie wysyła a syn na randce wiec pisze tutaj może nikomu nie zawadzi pozdrawiam
« Poprzednie 100Kolejne »