Wpisy użytkownika aga31
Łącznie 3 035 wpisów w archiwum, pokazane od nr 251 115. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Miałaś rację. A co dziś sądzisż o moich cyfrach?
Ryszard wszystko jest możliwe
Ryszard wszystko jest możliwe

Wczoraj mówiłam, że 38 o 14 nie padnie z rana i nie było. Dziś tej liczby nie będzie - bardziej 78,8,48
5,80 to napewnom i 36. Myślę jeszcze o którejś z tych - 8,18,28,48,68,78

Witam.
Dziś śniła mi się moja była firma, w której pracowałam Inpost, ma siedzibę na Modrzewiowej 7. Pamiętam, że wszyscy byli na jakimś spotkaniu gdzie przyznano naszemu oddziałowi nagrodę ale nie wiem za co. Ja również tam byłam choć nie jestem pracownikiem firmy. Co to może znaczyć? Pozdrawiam
Dziś śniła mi się moja była firma, w której pracowałam Inpost, ma siedzibę na Modrzewiowej 7. Pamiętam, że wszyscy byli na jakimś spotkaniu gdzie przyznano naszemu oddziałowi nagrodę ale nie wiem za co. Ja również tam byłam choć nie jestem pracownikiem firmy. Co to może znaczyć? Pozdrawiam
A mi 5 bardzo pasuje i dziś będzie. 8,18,28,48,69,68 - może z tego coś
Dziś może paść albo 31. Podzielicie się pewniakami liczb, które nie wypadną

Wszyscy myślą nad kulkami z cyframi, które mają wypaść. Czy ktoś poda pewniaki, które nie wypadną o 14

Mi tylko z tego 3 liczby sie podobają - 4,23,30. Sama muszę wybrać z 38 - czy ktoś poda pewniaki liczb, które nie padną na pewno

z 38 padnie 10 i postaram sie wykluczyc do 20, dlatego proszę o pewniaki liczb co nie wypadną

Pewna metoda i nie korzystam z żadnego systemu, bo mam dostęp do multi Win 4.0 i nie podoba mi sie

TO może zrobimy burze mózgów i kazady niech poda po jednym pewniaku, który napewno nie padnie

Jakoś do tej parki nie mam przekonania. Liczb się z tym, że dzis będą powtórki
Romeczku może pan zdradzi sposób na tak skuteczne typowanie i gratuluję 5/5

Wczoraj aż 9 liczb było z tego przedziału wiec dziś mogą być tylko dwie
aniqa dobrze, że przypomniałaś, bo ja mam męża urodzinki i czas o czymś pomyśleć
Wybierz 20 liczb z tego co ci podałam i zobaczyny co będzie - ile trafimy albo wspólnie
Wiedziałam, że ci sie spodoba i może pomoże przy doborze na 22. Dziś nastaw sie na powtórki. Na pewno będą trafne tego mozesz byc pewna na 100%

Analiza skuteczna będzie, a po 14 wybieramy co na powtórki, bo będa
jedno i drugie. A jak pracujesz w kolekturze to jakimi systemami grają ludzie może coś o tym powiesz i udoskonalimy naszą metodę?
Macie pomysły na powtórki i te liczby jakie napewno nie padną o 22. Mi z 38 liczb zostało 27 teraz i nie wiem co robić